Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Evlilik Oyunu Başka Bir...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Evlilik Oyunu Başka Bir Boyuta Taşınıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen aile dizisi Benim Tatlı Yalanım 5 bölümü ile 11 temmuz perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande, Suna’nın açığını aramaya devam ediyor. Suna’nın Nejat’la evliliğinin gerçek olmadığını ve bir gün onları bırakıp gideceğini söylerken Kayra konuşulanları duyuyor. Suna ile Nejat, Kayra’yı mutlu etmek için birlikte uyuyorlar. İkilinin evlilik oyunu başka bir boyuta taşınıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Evlilik Oyunu Başka Bir Boyuta Taşınıyor!

Benim Tatlı Yalanım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna, Nejat v Kayra geceyi aynı yatakta geçirirler. Kayra, annesi ve babasıyla aynı yatakta uyuduğunu, annesinin babasına ahtapot gibi sarıldığını anlatıyor. Saniye ile Hayri ise duyduklarına çok şaşırıyorlar. Suna, Hande’ye Nejat’a olan ilgisinin farkında olduğunu, Kayra’nın ve Nejat’ın etrafında onu görmek istemediğini söyler. Serkan, Suna ile yüzleşiyor ve ona iyi şans diliyor. Kayra, annesinin arabasına gizlice binip babası hakkında söylediklerine şahit oluyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 5. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket, oğlunun aldığı kaparoyu Nejat’a iade etmek için şirketine gidiyor. Nejat, Şevket’le dışarıda konuşmak istiyor ve ikili uzun uzun konuşuyor. Nejat, Şevket’e kızına yanlış bir şey yapmayacağını söylüyor. Suna geldi geleli kızındaki değişimleri anlatan Nejat’ın samimiyetine inanan Şevket, kızının onunla çalışmasını onaylıyor.

Kayra’nın okulunda anne kız dans etkinliğinde giyecekleri kıyafetleri Hayri, Saniye’ye diktirir. Saniye’nin haberi olmadan kıyafetleri alan Şevfet, Nejat’ın evine Kayra’yı görmeye gider. İkili Kayra’nın Suna’ya anne demesinden korktukları için onun olmadığını söylerler. Şevket tam gidecekken Kayra gelir. Suna, Kayra’nın yanına gider ve tıp diyerek onun konuşmamasını saylar. Hande, Aylin ile Nejat’ın birlikte okudukları okula gidip okul yıllığını alır. Orada Aylin’in fotoğrafını bulamaz ama Aylin’in, boynunda N şeklinde dövme olduğunu öğrenir.

Burcu, Hande’den önce Suna’nın yanına giderek boynuna N harfi çizer. Hande, Suna’ya Aylin olmadığını söyler ve dövmesini görmek ister. Suna gösterince çok şaşırır. Nejat ile Suna’nın aralarında geçen tatsız konuşmadan sonra Suna Nejat’dan özür diler. Nejat ilk defa Suna’ya,  Aylin’in kendisini nasıl terk ettiğini anlatır.

Benim Tatlı Yalanım 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Hande Suna’yı Tehdit Ederken Kayra Duyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler