Ana SayfaÜnlüler"Sen Yorulma" Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı

İlgili Postlar

“Sen Yorulma” Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı

Seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu’nu sosyal medya hesabında tebrik eden Gülben Ergen’e, Yeşim Salkım’dan olay yaratacak hamle geldi. Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in geçmiş zamanda Ak parti isimleriyle fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya bir anda ikiye bölündü. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın Beni ve Çocuklarımı Öldürmesinden Korkuyorum!

“Sen Yorulma” Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı

Gülben Ergen – Yeşim Salkım Kavgası Dahada Ateşlendi!

Şarkıcı Yeşim Salkım ile Gülben Ergen’in yıldızları bir türlü barışmıyor. Ara ara birbirlerine giren iki ünlü, tartışmalarıyla magazin gündemin en başında yer alıyor. Gülben Ergen, seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu’nu paylaşım yapması üzerine Yeşim Salkım’dan hamle geldi.

Yeşim Salkım Kimdir?

AK Partiye yakınlığıyla tanınan Gülben Ergen, seçim sonrası Ekrem İmamoğlu ve ailesinin fotoğrafını “Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun” notunu paylaşması üzerine sosyal medya bir anda ikiye bölümdü ve bazı kesim Gülben Ergen’e tepki gösterdi. Ünlü şarkıcıya bir tepki de Yeşim Salkım’dan geldi.

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a Neden Dava Açtı

Yeşim Salkım: Sen Yorulma

Yeşim Salkım ise yıllardır arasının iyi olmadı Gülben Ergen’e tekrar bir hamlede bulundu. Ekrem İmamoğlun’u tebrik eden Gülben’in Ak Parti’li isimlerle fotoğraflarını paylaşan Yeşim Salkım “Al sen yorulma bak sana albüm yaptım ellerimle” notuyla paylaştı.

Gülben Ergen Kimdir?

Yeşim Salkım’ın bu paylaşımı kısa süre içinde ikilinin hayranlarını da ikiye böldü. Bir kısım Gülben Ergen’i savunurken, bir kısım Yeşim Salkım’ın paylaşımı çok yerinde buldu. Gülben Ergen’im ise bu paylaşıma cevabı merak ediliyor.

"Sen Yorulma" Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı
“Sen Yorulma” Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler