Ana SayfaDizilerKadın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Kadın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın 64. son bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Dizinin sezon finalinde; Ceyda, oğlu ile Emre’yi bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyor. Bahar, Şirin’le Sarp’ın uygunsuz fotoğraflarını gördükten sonra, Sarp’la yüzleşiyor ama ona inanmıyor. Sarp da, Bahar’ı kendisine inanmadığı için suçluyor. Bunun sebebini ise Arif’e aşık olduğu için olduğunu söylüyor. Yaşadıklarından artık usanan Bahar, ondan nefret ettiğini söylüyor. Enver, Şirin’e restini çekip evden kovuyor. Ama Şirin yine kötülük düşünmekten geri kalmıyor. Kadın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Salı Dizileri 2019

Kadın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Kadın dizisi geçen sezona 2 Ekim Salı günü ekranlara gelmişti. Diğer dizilerden 2 hafta daha geç yayınlanmaya başlayan dizinin bu senede benzer tarihlerde Ekim ayının ilk haftası yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Kadın dizisi yeni sezon da salı günleri yayınlanmaya devam edecek.

KADIN 64. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ?

Bahar, Arif ve Kısmet’in de olduğu sırada Sarp’a fotoğraflar hakkında konuşmak istediğini söyler. Sarp, önce anlamamazlıktan gelir ama Bahar, Şirin’le sevişme fotoğraflarını deyince Sarp, köşeye sıkışır. Bahar, tüm öfkesini Sarp’a kusar ve onunla tanışmasının, evlenmesinin ve ondan çocuk yapmasının bir hata olduğunu söyler. Sarp, Bahar’a kendisinin nasıl bir adam olduğunu hatırlamasını ister ve kendisine inanmadığı için ona sitem eder. Ayrıca Sarp, Bahar’ın Arif yüzünden kendisine inanmadığını söyleyince Bahar iyice sinirlenir ve Sarp’a tokat atıp ondan nefret ettiğini haykırır.

Enver, Şirin’e resti çeker ve onu evden kovar. Şirin, utanmadan önce Sarp’ın evine gidince Sarp onu kovar. Merdivenlerden inerken Şirin’i görür ve babasının kendisini kovduğunu, onun yanında kalmak istediğini söyler. Bahar, sinirlenip onu kovunca Şirin, arsız arsız Emre’nin yanına gideceğini söyler.

Ceyda, Emre’nin onu evine alacağına inanmaz. Şirin, Emre’ye sokakta kaldığını söyleyince kendisinde kalabileceğini söyler. Sarp, çocuklarıyla birlikte okuldan gelirken, Bahar annesiyle birlikte onları görür. Bahar, çocuklarına zoraki gülümser ve birden yere yığılır. Çocuklar annelerini öyle görünce ne yapacaklarını bilemezler. Sarp, hemen Bahar’ı kucağına alıp Arif’in arabasına bindirir. Hastaneye giderken araba kaza yapar.

Kadın 64. Bölüm Sezon Finali Özeti! Korkunç Kazadan Kurtulabilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler