Ana SayfaDizilerMehmet Aslantuğ'un Oğlu Babasının Yolundan Gidecek!

İlgili Postlar

Mehmet Aslantuğ’un Oğlu Babasının Yolundan Gidecek!

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ ile eski Türkiye güzellerinden Arzum onanın 23 yılık mutlu bir evlilikleri var. Mutlu çiftin bu evlilikten 18 yaşında bir oğulları var. Arzum Onan geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda bir açıklama da bulundu. Yaptığı açıklamada Onan; “Oğlumuz babasının yolunda” ifadesinde bulundu. Mehmet Aslantuğ’un oğlu babasının yolundan gidecek. Detaylar haberimizde…

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Arzum Onan Kimdir?

Mehmet Aslantuğ’un Oğlu Babasının Yolundan Gidecek!

Arzum Onan, piyanist Angelika Akbar’ın programına konuk olarak katıldı. Onan eşi Mehmet Aslantuğ’dan oyunculuk yaptığı dönemde ondan çok şey öğrendiğini, ekranlara dönmek gibi bir niyetinin olmadığını ama Mehmet Aslantuğ’un kurduğu yapım şirketinin bir projesinde olmak istediğini söyledi. Onan, 18 yaşına giren oğlu Can için ise onun babasının yolundan ilerlemeyi düşündüğünü, oğlunun aklında önce oyunculuk daha sonra ise yönetmenlik olduğunu söyledi.

OYUNCULUK VE YÖNETMENLİK YAPMAK İSTİYOR!

Eski Türkiye güzeli Arzum Onan, oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlendikten sonra podyumdan ve oyunculuktan uzaklaşmış ve yaklaşık 15 yıldan bu yana heykel yapıyor. Bir çok sergi açan Onan Kadın temalı sergisi çok konuşuldu. Sanatçı bir ailenin çocuğu olan Can’da babasının yolundan gitmeyi tercih edip oyunculuk ve yönetmenlik yapmak istiyormuş.

1996 yılından beri 23 yıllık mutlu bir evlilikleri olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin evlilikleri, birbirlerine karşı sevgileri ve saygıları örnek gösteriliyor. Mehmet Aslantuğ, bir kaç yıldır yeni bir projede yer almıyordu. Hayranları onu dizilerde görmek istiyorlardı ki Aslantuğ, Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisiyle ekranlara tekrar döndü. Aslantuğ, dizide ünlü bir kalp doktoru ve aktivist olan kilit isim Yıldırım karakterini can veriyor. Sezon finali yapan dizinin yeni sezon bölümlerini izleyenleri büyük bir merakla bekliyor.

Arzum Onan, Mutlu Evliliğinin Sırrını Anlattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler