Ana SayfaKimdirArzum Onan Kimdir?

İlgili Postlar

Arzum Onan Kimdir?

Eski Türkiye ve Avrupa Güzeli, manken ve oyuncu Arzum Onan Kimdir? Arzum Onan Nerede Doğdu? Arzum Onan Aslen Nereli? Arzum Onan Hangi Burç? Arzum Onan’ın Oynadığı Film ve Diziler Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Arzum Onan Nerede Doğdu? Arzum Onan Aslen Nereli? Arzum Onan Hangi Burç?

Arzum Onan 31 Ekim 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. Arzum Onan Aslen Ankaralıdır. Arzun Onan Terazi burcudur.

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan memur bir ailenin tek çocuğudur. İlkokulu Ankara’da okumuştur. Orta ve Liseyi ise İstanbul’da tamamladı. Endüstri Meslek Lisesi, Yapı Ressamlığı bölümünden mezun oldu. Arzum Onan 1992 Yılında Gaye Sökmen Ajans‘da Mankenlik ve Modelliğe adım atmıştır.

1993 yılında “Miss Turkey” yarışmasında “Türkiye Güzeli“, aynı yılın Temmuz ayında “Miss Europe” yarışmasında “Avrupa Güzeli” seçilmiştir. 1996 yılında oyuncu Mehmet Aslantuğ’la kamera karşısına geçti. 1997-2001 yılları arasında kocası Mehmet Aslantuğ ile beraber başrollerini paylaştığı Sıcak Saatler dizisinde rol aldı. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Sıcak Saatler dizisinden sonra çeşitli sinema ve televizyon dizilerinde yer alan ünlü oyuncu Arzum Onan, kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde modellik yapmıştır. Birçok  reklam filmlerinde rol almıştır. Arzum Onan, kocası Mehmet Aslantuğ ile beraberliğini devam ettirmektedir ve çiftin Can adında bir oğulları vardır. Ünlü çift Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan ilişkileri ile gözde çiftlerdendir.

Arzum Onan’ın Oynadığı Film ve Diziler:

Yeni Bir Yıldız (1997)

Sıcak Saatler (1998)

Aşk ve Hüzün (2000)

Merdoğlu (2000)

Zeybek Ateşi (2002)

Sahra (2004)

Sessiz Fırtına (2007)

Kardelen (2008)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler