Ana SayfaKimdirDilek Torgut kimdir?

İlgili Postlar

Dilek Torgut kimdir?

Dilek Torgut kimdir? Dilek Torgut nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Dilek Torgut aslen nerelidir? Dilek Torgut’ın burcu nedir? Dilek Torgut ne iş yapıyor? Dilek Torgut nasıl ünlü oldu? Dilek Torgut çalışmaları nelerdir? Dilek Torgut hakkında bilgiler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Dilek Torgut kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Dilek Torgut, 4 Mayıs 1985 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Aslen Mersinlidir. Ailesinin dördüncü çocuğudur. İlk, orta ve lise eğitimini Mersin’de gördü.

Dilek Torgut’un burcu nedir?

4 Mayıs günü dünyaya gelmiş olan Dilek Torgut, Boğa burcudur.

Dilek Torgut ne iş yapıyor? Nasıl ünlü oldu?

20 yaşına geldiğinde yaşadığı yer olan Mersin’den İngiltere’ye diden Dilek Torgut, burada bir kitap evinde akşamlar sahne alarak şarkı söylemeye başladı. Müziğe karşı ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarından beri olan Dilek Torgut, ilk bestesini henüz 13 yaşındayken yaptı. Dilek Torgut, sonunda müzik kariyerinde ilerlemeye ve önemli adımlar atarak kendini geliştirmeye karar verdi.

Dilek Torgut, 2007 yılında İngiltere’den Türkiye’ye, İstanbul’a geldi. Burada kendini geliştirmeye başlayan Dilek Torgut, özel şan eğitimleri almaya başladı.

Müzik yeteneğinde kendini geliştiren ve eğitimler alan Dilek Torgut, etkinlik ve mekanlarda sahne almaya başladı.

Bir gün Ozan Çolakoğlu ile tanışan Dilek Torgut, bestelerini sundu. Böylelikle ilk albümü 2014 yılı Kasım ayında ilk albümü olan ‘Öp Başına Koy’u çıkardı. İkinci albümü ‘Aşkın En Güzel Feryadı’ isimli singlesini ise, 2018 yılı Temmuz ayında çıkardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler