Ana SayfaDizilerÇarpışma 17. Bölüm Fragmanı İzle! Cansız Kadir'in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 17. Bölüm Fragmanı İzle! Cansız Kadir’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Show tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çarpışma merakla beklenen 17. yeni bölümü 11 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Cansız’ı bulmak için uğraşan Kadir sonunda onu bulur. Ama çıkan çatışmada vurulur. Cansız Kadir’in oğlu olduğunu öğreniyor. Son anda Zeynep, Cansız’ı arayıp Kadir’in onun oğlu olduğunu söylüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Cansız Kadir’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Çarpışma 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Cansız, yaralı olan Kadir’in başında sakın ölmemesini söylüyor. Selim, Veli’ye silah doğrultup Yusuf’un kim olduğunu soruyor. Cansız, Asiye’nin boğazına bıçak tutup Kadir’in gerçekten oğlu olup olmadığını soruyor. Veli, Cansız’ın Kadir gerçeğini öğrendikten sonra tutuşur ve Zeynep’e Cansız’a ‘sen mi söyledin?’ der. Zeynep’te ona artık Cansız’ın nefretinden nasıl kurtulacağını düşünmesini söyler.

Çarpışma 17. bölüm yeni fragmanı izle..

ÇARPIŞMA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, Zarif’in yanından çıktıktan sonra çevresini silahlı adamlar sarar ve Kadir silahını çekmekte tereddüt eder. Cansız, Kadir’in silahını çekmediği için onun vicdanlı biri olduğunu anlar. Kadir’e Cansız’ın karşısında da böyle tereddüt etmemesini söyler.

Veli, Selim’le konuşup Kerem’in hapishanede işini bitirmek için plan yapar. Kerem’in intihar etmiş süsü verilmesini ister  ama başarılı olamazlar Kerem adamların elinden kurtulmayı başarır. Kerem, kendisini öldürmek isteyen adamlardan kendisini koruyan adama sorar. O da polis olduğunu onu korumak için Adalı’nın görevlendirdiğini söyler.

KADİR ANNESİ VE ZEYNEP’LE YEMEK YİYOR!

Asiye hanım, kendi elleri ile oğlunun tabağına yemek koymanın mutluluğunu yaşıyor. Oturup hep birlikte yemek yiyorlar. Veli, Asiye hanımın yanında çalışan kadının önüne geçer ve ona para verip ortadan kaybolmasını ister. Kadir, Kerem’i ziyarete gider. Kerem’den babası ile görüşmesini ve ona bir şans daha vermesini istiyor. Babası, Kerem’e itirafta bulunup onun çocukluğunu aldığını, alırken de ayaklarını kaybettiğini ve onun çocukluğun kendi ayaklarından kıymetli olmadığını anladığını söyler.

KADİR ZARİF’İN VERDİĞİ ADRESE GİDER!

Kadir, Zarif’in verdiği adrese gider. Orada büyük bir çatışma yaşanırken tam o sırada Zeynep Cansız’ı arar ve Kadir’in onun gerçek oğlu olduğunu söyler. Ama Kadir vurulmuştur.

Çarpışma 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansız Kadir’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler