Ana SayfaÜnlülerSıla Yeni Tarzıyla Olay Yarattı

İlgili Postlar

Sıla Yeni Tarzıyla Olay Yarattı

Sıla yeni albümünün tanıtımı için il il geziyor! Eskişehir’de gerçekleştirdiği konserinde Sıla Yeni Tarzıyla Olay Yarattı. Sıla’nın yeni tarzı çok konuşuldu

Sıla kimdir?

Kerki ile Solfej’le birlikte gerçekleştirdiği Türkiye turnesi kapsamında il il dolaşan Sıla, dün akşam Eskişehir’deki hayranlarıyla bir araya geldi. Sahneye çıktığında Sıla’nın yeni tarzı hayranları tarafından dikkat çekti. Kısa saçlarını uzatmış Sıla, bu haliyle takipçilerinin beğenisini aldı.

Sıla’ya Mahkeme Sonrası Gelen Anlam Yüklü Hediye!

Yeni albümün tanıtım turnesine özel: Sıla’nın yeni tarzı

Son çıkardığı “Acı” albümüyle kaliteli işler çıkaran Sıla, hız kesmeden albümünün heyecanını il il gezerek atlatıyor! Dün akşam Eskişehir’de gerçekleştirdiği sahne performansıyla albümünü hayranlarıyla paylaştı. Yaklaşık iki saat sahne performansının ardından Sıla akılda kalan kostüm seçimleri ve yeni saçlarıyla dinleyicilerinin beğenisini kazandı.

Sıla’nın eski şarkıları ve yeni albümüne kesintisiz tek bir ağızdan eşlik eden hayranları, gecenin tüm heyecanını ikiye katladı. Gece boyunca düşmeyen tempoları ve alkış sesleriyle Sıla’nın enerjisi daha da yükseldi. Sony Music ile yaptığı yeni “Acı” albümüyle beğenileri üstüne çeken Sıla, Türkiye Turnesinde yeni albümünün tanıtımını yapmaya devam ediyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler