Ana SayfaDizilerSurvivor'da Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 2019 7. hafta 28. bölüm eleme gecesi ile ekranlara geldi. Pazar günü yayınlanan bölümde kadın ve erkek yarışmacıların eşit olabilmesi için üç erkek aday belirlenmişti. Eleme potasına düşen üç isim Atakan, Bora ve Hakan oldu. Survivor’da adaya veda edecek yarışmacı belli oldu. Adaya kim veda edecek?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor yarışmacıların takım olarak belirlediği isim Atakan olmuştu ve bireysellikleri kazanan Yusuf Bora ismini verirken, Büşra ise Hakan ismini vermişti. SMS oyları ile belirlenen oylamada adaya veda eden isim Hakan oldu. Hakan’ın isminin açıklanmasından sonra Acun dahil herkez çok şaşırdı. Hakan oyunlarda başarılı ve yaptığı güzel yemeklerle de yarışmacıların karnını doyuruyordu.

SURVİVOR 7. HAFTA ADAYA VEDA EDEN İSİM HAKAN OLDU!

Survivor'da Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu

Acun, konseyi topladı ve eleme potasındaki adaylara söz verdi.

Atakan, potada olmasının şokunu yaşadığını, adada güzel şeyler yaşadığını ve kalmak istediğini söyledi.

Hakan, neden potada olduğunu kavrayamadığını, parkurlarda çok başarılı olduğunu, şartlar ne olursa olsun arkadaşlarına yemek yaptığını ve hayırlısı olmasını söyledi.

Bora, performansının bu kadar iyi giderken potada olmasını beklemediğini ve adada kalırsa hedeflerine ulaşabileceğini söyledi.

Acun, SMS oylarının sonuçlarına göre adaya Hakan’ın veda edeceğini açıkladı. Hakan ismini duyunca çok şaşırdı ve gözyaşlarını tutamadı.

Hakan, kanıtlaması gereken çok şey var demişti. Erken bir veda olduğunu, adada çok şey öğrendiğini ve Büşra’ya ‘onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum’ dedi. Arkadaşları ile tek tek vedalaşan Hakan, adadan uğurlandı.

ACUN 10 ARABA VERECEKLERİNİ AÇIKLADI!

Acun, Türk takımının yeni bir strateji belirleyip oyunlarda, kazanmış gibi tepki gösterip karşı takımı yarışı bırakmasını sağlamaya çalıştıkları konusunda onları uyardı. Yunan takımının oyunlarda Türk takımına destek olduklarını, Dalaka’nın Sabriye’yi havuza atlaması konusunda ikna etmeye çalışmasının güzel bir davranış olduğunu. Daha sonra aynı şeyin Katerina ile Büşra yarışırken Büşra’ya devam et demeleri örneğini verdi ve bir daha böyle şeyler yapmamaları konusunda uyardı.

Acun, Survivor’da 10 tane ara vereceklerini açıkladı ve yarışmacılara isterlerse iki hatta üç araba kazanma imkanlarının olduğunu belirtti.

Survivor’da Araba Ödülünü Hangi Takım Kazandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler