Ana SayfaDizilerSurvivor'da Araba Ödülünü Hangi Takım Kazandı!

İlgili Postlar

Survivor’da Araba Ödülünü Hangi Takım Kazandı!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan 7. haftada, iki takımın yarışmacıları şimdiye kadar verilen en büyük ödül için kıyasıya yarıştılar. Türk ve Yunan takımları kendi aralarında birer takım oluşturup, o büyük ödülü almak için mücadele ettiler. Survivor’da araba ödülünü hangi takım kazandı. Ayrıntılar haberimizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Araba Ödülünü Hangi Takım Kazandı!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesi nefes kesen oyunlarla devam ediyor. Acun Ilıcalı, Survivor’un 7. haftasında yarışmacılara, ilk defa verilecek büyük araba ödülü için yarışacaklarını açıkladı. Yarışmacıların siyah ve beyaz seçeneklerinin olduğunu kutuları seçecekleri bir yarışma olacağını açıkladı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Murat Ceyhan’ın sunumunda gerçekleşen ödül oyununda, yarışmacılara bu hafta verilecek ödülü açıkladı. Bu haftanın ödülü, çiğ börek, çay ve yanında kek olacağını açıkladı. Türkiye ve Yunanistan takımının kıyasıya mücadelesi sonunda ödül oyununu kazanan takım Yunan takımı oldu.

Türkiye 9 -Yunanistan 10

SURVİVOR’DA BÜYÜK ARABA ÖDÜLÜ!

Acun Ilıcalı’nın sunumunda gerçekleşen araba ödülünde her iki takımda kendi seçtikleri isimlerle ödülü almak için ortama geldi. Yarışmacıların karşısında birden 12 ye kadar kutular bulunuyor ve yarışmacılar tek tek gelip, seçtikleri kutunun sayısını söyleyip, kutudan siyah veya beyaz seçiminde bulundular. İlk olarak seçtikleri renkler kutularında çıkmayan adaylar elendi.

İkinci turda, Yunan takımından iki yarışmacı ve Türk takımından bir yarışmacı kalmıştı ki Bora’nın yanlış kutuyu seçmesiyle, Yunan takımından iki yarışmacı arasında yarış başladı ve arabayı kazanan Yunan takımından Tony oldu. Böylelikle Survivor tarihinde ilk defa böyle büyük bir ödülü Yunan takımı yarışmacılarından Tony kazanmayı hak etti.

Survivor’da, 19  mart salı akşamı oynanacak oyunlardan sonra Türk takımından SMS oyları ile belirlenecek, potaya düşen üç yarışmacıdan, biri yarışmacı adaya veda edecek.

 Survivor 7. Hafta Eleme Potasına Düşen Yarışmacılar Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler