Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 25. Bölüm İlk Sahne İzle! Çeto Mahsun İçin Gözyaşı...

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 25. Bölüm İlk Sahne İzle! Çeto Mahsun İçin Gözyaşı Döküyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur 2. sezon 24. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Mahsun ile yollarını ayıran Çeto, Koçovalılar’dan intikam almak için yemin ediyor. Çeto, Mahsun için gözyaşı döküyor. Mahsun’un geçmişini bulmak için birlikte hareket eden Selim ile Sena süpriz bir bilgi elde ediyorlar. Mahsun, babası olduğu kişiyi öğrendiğinde Çeto ile karşı karşıya geliyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çeto Mahsun İçin Gözyaşı Döküyor!

Çukur son bölümünde, Çeto, Salih ve Celasun hakkında İdris’e, anlattıkları şeyler herkezi şok ediyor. İdris, Salih ile yüzleşiyor ve gözyaşlarını tutamıyor. Baykal’ın izini sürerken Yamaç, çatışmanın ortasında kalıyor. Selim ile Sena’nın, Mahsun hakkında ulaştıkları o bilgi merak ediliyor.

Çukur 2. sezon 25. bölüm ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede Çeto, gözyaşları içinde Mahsun’un öldüğünü söylüyor ve Koçovalılar’dan intikam almak için yemin ediyor.

İşte Çukur yeni bölümden ilk sahne..

ÇUKUR DİZİSİ 2. SEZON 24. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Yamaç, Metin’e bulduğu yatın kime ait olduğunu öğrenmesini istiyor. Sonra o yatın Baykal’a ait olduğunu öğreniyor. Çeto, ikinci defa Koçovalılar’ın düğününü bastığı için bu sefer temkinli davranıp önlem alıyorlar. Çeto’nun düğün basması boş çıkıyor ve kendisini bir tuzağın ortasında buluyor. Bidonlara kimyasallar yerleştirip orada sıkışmasını sağlayan Koçovalılar, Çeto’nun planını suya düşürüyorlar.

Bidonlardan çıkan gaz ile bayılan Çeto’yu, Mahsun görür ve onu sırtlayarak dışarı çıkarır. Uluç, kızının üzgün halini görür ve onunla konuşmak ister. Damla ise istediğinin olduğunu söyler. Uluç, onun için yaptığını anlatmaya çalışsa da Damla onu dinlemez. Cumali ise, Damla’ya bunu kendisinin istemediğini söyler ve evden çıkar gider. Soluğu, Yıldız’ın evinin önünde alır.

YAMAÇ BAYKAL’I BULMA PEŞİNDE!

Yamaç, sonunda Baykal’ın bulunduğu yeri bulur. Oraya, Kemal ve Metin ile birlikte gider. Kemal, daha önceden yakıp yıktıkları mekanın yeni halini görünce hayretlere düşerler. Mekan’a geldikleri haberi Baykal’a çoktan uçmuştur. Selim, Meke ve Celasun’da, Baykal’ın yatını bulmuş ve limana gelmişlerdir. Selim, yata çıkar ve Salih’i orada görünce şok olur.

Çukur 2. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Geldi! Çeto Vartolu’yu Ele Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler