Ana SayfaDizilerNöbet İlk Bölümüyle Yürekleri Dağladı!

İlgili Postlar

Nöbet İlk Bölümüyle Yürekleri Dağladı!

Nöbet ilk bölümüyle yürekleri dağladı! Dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle büyük ses getiren Show TV’nin yeni dizisi Nöbet, yürekleri dağladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelesinin konu edildiği yeni dizinin ilk bölümünde neler oldu? İzleyicileri ekon başına kilitleyen yeni dizide hangi oyuncular rol alıyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

3 Mart 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Elimi Bırakma mı? Kardeş Çocukları mı? Survivor mı?

Nöbet ilk bölümüyle yürekleri dağladı!

Nöbet ilk bölümüyle yürekleri dağladı! Dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekrana gelen Nöbet dizisinin ilk bölümü yürekleri dağladı.

Yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Gökhan Erkut’un oturduğu Show TV’nin yeni dizis Nöbet’te; Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kürşat Alnıaçık, Nevzat Yılmaz, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Gökhan Gencebay, Murat Kılıç, Yılmaz Meydaneri, Burak Sarımola, Salih Bayraktar, Kaan Sevi, Bahadır Buyruk ve  Orkun Ok gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

Dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekrana gelen ve tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen yeni dizi Nöbet, Barış Kalender’in havaalanı sahnesiyle herkesi gözyaşlarına boğdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Elmalı’da teröristlere karşı giriştiği amasız mücadelenin konu alındığı yeni dizide, havaalanı sahnesi ilk bölüme damgasını vurdu.

Dün akşam yayınlanan bölümde Binbaşı Barış Kalender, yeni görevi için Hatay Elmalı’ya ailesi ile birlikte yola çıkmak üzere beklediği havalimanında bir şehidin cenazesi ile karşılaştı.

Nakil yapılmak üzere getirilen bir şehit cenazesinin, tören eşliğinde uçaktan alınıp cenaze arabasına taşındığı sırada Binbaşı Barış Kalender’in oğlunun “Baba, asker abiler ne yapıyor?” yürekleri dağladı.

Nöbet, yayınlanan ilk bölümüyle yürekleri dağladı.
Nöbet, yayınlanan ilk bölümüyle yürekleri dağladı.

Nöbet 1.Bölüm’de Neler Yaşandı? Özet

2. Bölüm fragmanında Binbaşı Barış’ın isyanı merak uyandırdı

Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyiciden tam not alan Nöbet dizisinin 2. bölümünde izleyicileri büyük bir merak bekliyor.

Elmalı’da gerçekleştirilen saldırıyı öğrenen Ayşe Kalender’in eşi Binbaşı Barış için gözyaşı döktüğü 2. bölüm fragmanında, Binbaşı Barış’ı isyan ettiren olay merak uyandırdı.

Teröristlerin kaçırdığı kadın ve çocuklar için Jandarma Kuvvetler’nin hemen harekete geçmesi, yöre halkı tarafından endişeli bir bekleyişe yol açıyor. Aksiyon sahnelerinin ön planda olduğu 2. bölüm fragmanında, Yüzbaşı Yiğit’in eşi Zeynep’in kaçırılanlardan biri olması heyecan yaratıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler