Ana SayfaÜnlüler5. yıl kutlaması

İlgili Postlar

5. yıl kutlaması

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun Ocak 2012’de, bi davette aşkları başlamıştı.2014’te de Amerika-Los Angeles’taki Malibu sahilinde evlenmişlerdi.

‘Altı kere evlenme teklifi ettim’

Altı kere evlenme teklif ettim. Çeşit çeşit yerlerde; sahilde, yemekte, konserde, sinemada… Altı yüzük verdim. Hepsinde “Evet” dedi. Zaten evet diyeceğini bildiğimiz bir aşamasındaydık ilişkinin.

Bizim ilişkimiz diğer ilişkilerden çok farklı. İkimiz de çok enerjik hayat dolu kişilikleriz. Beren zengin bir bahçe gibi… İçinde çeşit çeşit çiçekler açıyor. Her gün ona tekrar tekrar aşık oluyorum .

Beren de ben de fazla  romantik karakterleriz.  Aynı evin içinde, ayrı odalarda birbirimize şiirler yazıyoruz. Yazdığımız karşılıklı yüzlerce şiirimiz var. O benim yazma heyecanımı ve ona olan tutkumu takdir ediyor, ben de onun yazım gücünü ve yeteneğinü hayranlıkla izliyorum.. O yüzden şarkılarımda, yakınlıktan kaynaklı bir alışmışlık duygusu doğmadı. Her zaman birbirimize aynı mesafede durarak o dengeyi hep sağladık.”

 Çiftin 1 Ocak’ta aşklarının 5’inci yılı dolacak.

Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat, İstanbul Çengelköy’deki evlerinde en yakın dostlarının katılacağı bir parti verip hem 2018′ merhaba deyip he de evliliklerinin 5. yıldönümünü kutlayacaklar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler