Ana SayfaÜnlülerAltın Kelebek'te Şıklık Yarışı

İlgili Postlar

Altın Kelebek’te Şıklık Yarışı

Müzik ve televizyon dünyasını bir araya getiren Altın Kelebek Ödülleri bu yıl da tamamlandı. Altın Kelebek Ödüllerine katılan ünlüler yine birbirinden iddialı kıyafetleri tercih ederken ödül töreni öncesindeki kırmızı halı son derece hareketli anlara sahne oldu.

Altın Kelebek’te Ünlüler Kıyafetleriyle Büyüledi

Katılım gösteren ünlü isimlerin birbirinden iddialı kıyafetler tercih etmesi, gecenin kıyafetlerle de değerlendirilmesini sağladı. Zorlu Center’da düzenlenen gecede en çok dikkat çeken isim, yarışmanın sunucusu Ayça Ayşin Turan’dı. Beyaz kıyafeti ile göz dolduran ünlü isim gece boyunca konuşulduğu gibi sosyal medyanın gündeminde de yer aldı.

Geceye oldukça şık ve kapalı bir elbiseyle katılan Neslihan Atagül ödül töreni öncesinde kırmızı halıda dikkat çeken isimlerden bir tanesi oldu.

Gülben Ergen ise siyah göğüs dekolteli parlak pullara sahip olan bir elbise tercih etti. Küçük el çantası ile uyumu yakalayan Gülben Ergen, makyajıyla da yine beğenilen isimlerden bir tanesi oldu.

Son dönemlerin büyük beğeni toplayan genç oyuncularından Miray Daner ise oldukça iddialı bir kıyafetle geceye katılmayı tercih etti. Bacak ve göğüs dekolteli bir kıyafet giyen Miray Daner, gece boyunca ilgi gösterilen oyunculardan bir tanesiydi.

Gecede bir diğer dikkat çeken isim ise Songül Öden’di. Saçlarında farklı bir tarzla görülen ve bugüne kadar tercih etmiş olduğu saç tasarımlarından farklı bir seçim yapan Songül Öden, yeşil kıyafetiyle de yine oldukça iddialıydı.

Gecede dikkat çeken diğer bir isim ise Özge Ulusoy’du. Son dönemlerde kendisini oldukça geliştiren ve konuşulan Özge Ulusoy, beyaz ve oldukça dikkat çeken kıyafeti ile kırmızı halıda göz doldurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler