Ana SayfaDedikodu4 Bin Dolara Aşklarını Sildirecek!

İlgili Postlar

4 Bin Dolara Aşklarını Sildirecek!

Son dönemlerde aşk hayatıyla sürekli gündeme gelen Demet Özdemir artık bu tip haberlerle anılmak istemiyor. En son Oğuzhan Koç’la aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu 4 bin dolara aşklarını sildirecek. Peki Demet Özdemir’in bu kararı almasında ne etkili oldu? Demet Özdemir artık mesleğiyle mi gündemde olmak istiyor? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde;

Önce İstenmeyen Gelin Sonra Milyonların Sevgilisi Oldu

Geçmişte kısa bir süreliğine Lider Şahin’le aşk yaşadığı bilinen Demet Özdemir, Didem Şahin’in istenmeyen gelinler listesindeydi. Sürekli romantik komedilerde yer alan ve adı bir türlü aşk iddialarından kurtulmayan ünlü oyuncunun ilişkisi Didem Şahin’den veto yiyince bu aşk uzun süreli olmadı. Bu durum karşısında strese giren Demet Özdemir’in Lider Şahin’le ilişkisini bitirdiği iddia edildi.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

Aşk Hayatı Gündemden Düşmüyor

Romantik komedi dizilerinde oynadığı rollerle ün kazanan Demet Özdemir magazin dünyasının yakından takip ettiği isimler arasında. Seçkin Özdemir‘le yaşadığı aşktan sonra özel hayatı daha da yakından takip edilen güzel oyuncu yeni dizisi “Doğudun Ev Kaderin”dir ile ekranlarda görmeye alıştığımız aşık kız imajını da farklı bir noktaya taşıyarak son dönemlerde dizideki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirmeye başladı.

Seçkin Özdemir Kimdir?

4 Bin Dolara Aşklarını Sildirecek!

Çıkış yaptığı günden beri yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen Demet Özdemir görünüşe göre artık özel hayatının bu kadar ön planda olmasını istemiyor. Arama motorunda ismi aratıldığında ilk sıralarda aşk haberleriyle görüntülenen güzel oyuncunun aşk haberlerinin daha alt sıralarda yer alması için özel bir medya ajansıyla anlaşma yaptığı iddia ediliyor. Söylentilere göre Demet Özdemir aşk haberlerinin alt sırlarda yer alması için 4 Bin Dolar yani 23 Bin TL’yi gözden çıkarmış durumda.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler