Ana SayfaÜnlülerMassaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!

İlgili Postlar

Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!

Hard Rock tarzında yaptığı hip hop müzik ile adından söz ettiren Massaka yani Murat İlhan, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Rap müzik şarkıcısı Massaka, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Massaka, yaptığı açıklamalarla oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede bulundu.

Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!
Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!

Massaka: Kıvanç Tatlıtuğ yaptırmasın, ben onun yerine yaptırırım

Rap müzik şarkıcısı Massaka, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Massaka, yaptığı açıklamalarla oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede bulundu. Dünyaca ünlü isimlerle yaptığı düetlerin yanı sıra hayvanseverliğiyle de adından söz ettiren rap şarkıcısı Massaka, Fethiye’de yaptıracağı hayvan barınağının, proje çizimlerinin tamamlandığını söyledi. Sanat camiasına da göndermede bulunana Massaka, “Geçtiğimiz hafta gazetelerde gördüm. Köpekleri olduğunu bildiğim Kıvanç Tatlıtuğ, hayvan barınağı yaptıracağı haberlerinin gerçek olmadığını barınak yaptırmayacağını söylemiş. O yaptırmasın ben onun yerine yaptırırım. Bizdeki hayvan sevgisi sözde değil özde” diyerek ünlü oyuncuya göndermede bulundu.
Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!
Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!

Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Hard Rock tarzında yaptığı hip hop müzik ile adından söz ettiren Massaka yani Murat İlhan, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Rap müzik şarkıcısı Massaka, önceki gün Akmerkez’de görüntülenmesiyle açıklama yaptı. Massaka, yaptığı açıklamalarla oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede bulundu. Massaka, “Geçtiğimiz hafta gazetelerde gördüm. Köpekleri olduğunu bildiğim Kıvanç Tatlıtuğ, hayvan barınağı yaptıracağı haberlerinin gerçek olmadığını barınak yaptırmayacağını söylemiş. O yaptırmasın ben onun yerine yaptırırım. Bizdeki hayvan sevgisi sözde değil özde” diyerek magazin dünyasının gündemine oturdu. Massaka, yaptığı müzikler ile gündemlere oturan gençlerin en çok dinlenen rap camiasında büyük kitleler oluşturmuştur. Bu yükselmeden sonra gündemde olan Massaka, Türk oyuncu yaptığı rollerle konuşulan ve gençlerin göz önünde olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ açıklamasında büyük dedikodular patlamıştır.

Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!
Massaka, Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler