Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin 31. fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 31. fragmanı yayınlandı!

 

İstanbullu gelin

İstanbullu gelin Star TV’nin en sevilen dizilerinden  31. bölüm fragmanı yayında! Yeni fragmanda Süreyya’nın’nın Faruk’a söylediği Faruk sen bir hayal kahramanısın ve ben çok şanslıyım’ cümlesi büyük ilgi gördü. Fragmanda Konakta birlikte yenen yılbaşı yemeği sıcak bir ortam yaratıyor. İşte İstanbullu Gelin 30. bölüm izleme linki ve yeni bölüm hakkında merak edilenler.

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’İn paylaştığı İstanbullu Gelin 31. fragmanı yeni yılı kutlama yemeği ile başlıyor. Faruk sen bir hayal kahramanısın ve ben çok şanslıyım’ cümlesi fragmanın öne çıkan sekanslarından biri oluyor. İstanbullu Gelin’in yeni 31. bölüm fragmanı ve 30. bölüm izleme linkini haberimizde bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Konakta birlikte yenen yemek ve Esma’nın piyanosu eşliğinde söylenen şarkı yeni bölümün son derece sıcak bir atmosferde geçeceğini de gösteriyor. Faruk ve Süreyya arasındaki sıcak diyaloglar ve ev halkının samimi yılbaşı kutlamaları yine fragmana damga vuruyor..

“Sen bir hayal kahramanısın ve ben bu dünyada yaşayan en şanslı kadınım.”Fragmandaki bu sözleri Süreyya, Faruk’a söyledi.Esma Sultan’ın piyano çalması ve gülen yüzü izleyicileri de havaya soktu.İzleyiciler kimin kime ne hediye alacağını da çok merak ediyor. Bunun yanıtını 29 Aralık Cuma akşamı İSTNBULLU GELİN’DE alabileceğiz.

 

 

 

 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur.
Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyguları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma Ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler