Ana SayfaÜnlülerHayta İsmail, eşi için söylediği "Göğüsleri sarkmış olurdu" sözlerini hatırlamıyor!

İlgili Postlar

Hayta İsmail, eşi için söylediği “Göğüsleri sarkmış olurdu” sözlerini hatırlamıyor!

Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdiği eşi için verdiği röportajda söylediği “30’larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı.” sözlerini hatırlamadığını söyledi. Arıman, bu açıklaması ile bir şok daha yaşattı. İşte detaylar…

Ahmet Arıman, kendisinden 39 yaş küçük sevgilisiyle evlendi

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından biri olan Hayta İsmail olarak hafızalarımıza kazınan 62 yaşındaki Ahmet Arıman, geçtiğimiz günlerde kendisinden 39 yaş küçük olan Kader Kaynak isimli genç kadınla hayatını birleştirdi.

Göğüsleri sarkmış olacaktı!

Eşi ile aralarında 39 yaş fark olması nedeni ile çok konuşulan bu evlilik, Ahmet Arıman’ın verdiği röportajda eşini kastederek “Kader olgun görünüyor. 30’larında olsaydı yine almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı, istemezdim. Fizik benim için önemli.” şeklinde konuşması büyük yankı uyandırdı.

Ahmet Arıman: “Vallahi de billahi de hatırlamıyorum.”

Ahmet Arıman’ın çok tepki çeken bu sözleri Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında gündeme geldi. Hayta İsmail, yapılan eleştirilere açıklık getirmek adına programa telefon bağlantısı ile katılarak açıklama yaptı. Ahmet Arıman, sözleri için “Vallahi de billahi de hatırlamıyorum.” dedi. Arıman’ın bu sözleri yeni bir şok yarattı.

Bircan İpek: “Siz bence yalan söylüyorsunuz!”

Ahmet Arıman’ın kendisini savunmak için yaptığı açıklama programın yorumcularından biri olan Bircan İpek’i tatmin etmedi. İpek, Arıman’a “Ahmet Bey bence siz yalan söylüyorsunuz. Hatırlamıyorum ne demek?” diye yanıt verdi. Ahmet Arıman’ın sözleri, daha çok tartışılacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler