Ana SayfaKültür ve SanatMüzik3 Eylül Koray Avcı konseri

İlgili Postlar

3 Eylül Koray Avcı konseri

Covid 19 kısıtlamalarının bitmesi ile birlikte normalleşme adımları ve İstanbul’da ünlülerin konser maratonu tüm hızıyla başladı. Jolly Joker Kartal sahnesinde yer alan 3 Eylül Koray Koray Avcı konseri deyim yerindeyse İstanbul’u şarkılarıyla yerinden oynattı. Hayranlarıyla müthiş bir zaman geçiren Koray Avcı hem hüzünlendirdi hem eğlendirdi.

 

Birçok efsanenin şarkısını seslendirdi!

Kendi eserlerinin yanında, Müslüm Gürses, Neşet Ertaş, Cem Karaca, Mahzun-i Şerif gibi birçok efsanenin şarkısını seslendiren Koray Avcı hayranlarına geniş müzik şöleniyle karşılık verdi. Yaz konserlerini yeni bitiren Koray Avcı, sonbahar konserlerine müthiş bir başlangıç yaptı.

Güvenlik önemli!

Hayranları oldukça uzun bir sıra oluştururken konser alanında HES kodu ve vücut taraması yapılarak izleyicilerin güvenliği ve pandemi güvenlik önlemlerinin alındığı gözden kaçmadı. Cuma günü gerçekleşen konserde kapılar saat 21.00’da açıldı. Saat 22:00’a kadar izleyiciler konser alanındaki yerlerini aldılar.

 

Seyircilerin gönlünü almayı başardı!

Olması gereken konser başlangıç saatinden biraz geç başlayan Koray Avcı, izleyicilerinin gönüllerini, muhteşem sesi ve performansı ile, almayı başardı. Şarkıların yanı sıra Koray Avcı’nın arkasında çalan sanatçılar da solo performanslarıyla izleyicileri büyüledi. Bazen bir klarnet solosu ile hüzünlenirken, bazen de bir bateri solosu ile enerji dolu hissetti. Zaman zaman ara veren Koray Avcı izleyicileri yine de yerinde tuttu.

Koray Avcı konseri

 

3 Eylül Koray Avcı konseri

Orkestradaki sahne arkadaşları da seslerini sergileyerek müzik severlere farklı bir deneyim yaşatmayı başardı. Sadece şarkı ve sesiyle, hayran izleyici kitlesini eğlendirmekle kalmayan Koray Avcı, aynı zamanda seyircilerle etkileşim kurarak onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Bir daha, bir daha tezahüratlarına direnemeyen şarkıcı, izleyicilerini kırmayıp bazı şarkıları da birden fazla şekilde tekrar ederek hayranlarının gönlüne taht kurdu. Konser süresini oldukça uzun tutan Koray Avcı, çok güzel bir repertuar seçimi ile müzik severlerin hasret kaldıkları şarkılarla özlem gidermesini ve eğlenmesini sağladı. Birbirinden farklı insanların beraber eğlendiği konser alanından çok güzel görüntüler ortaya çıktı.

koray avcı konser verdi

Seyircilerden Instagram desteği!

İzleyiciler şarkılarına eşlik ettikleri Koray Avcı’yı Instagram gibi sosyal medya platformlarında da paylaşmayı ihmal etmeyerek sevdikleri sanatçıya destek oldular. Kartal Ist-marina eğlenceli etkinlikleri normalleşme döneminde de bünyesinde barındırarak İstanbul halkına hizmet etmeyi sürdürmeyi amaçlıyor.

Konserler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız. 

Koray Avcı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler