Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAli Ersan Duru'nun “Duru Gibi” Projesinden “Ayna Ayna”...

İlgili Postlar

Ali Ersan Duru’nun “Duru Gibi” Projesinden “Ayna Ayna”…

Profesyonel oyunculuk kimliği ile bildiğimiz bir çok sinema ve dizilerde isminden bir hayli söz ettiren Ali Ersan Duru geçtiğimiz ay çıkardığı beğenilen “Duru Gibi” projesinin ikinci çalışması olan “Ayna Ayna” ile yeniden sevenlerinin karşısında çıkıyor. İşte Detaylar…

Ali Ersan Duru ‘dan Sürpriz “Duru gibi…”

Ali Ersan Duru’nun “Duru Gibi” Projesinden “Ayna Ayna”…

Geçtiğimiz ay “Duru gibi…” albümünün ilk parçacı olan “Seher Yeli” ni yayınlayan ve tüm dijital platformlarda izleyici ve dinleyicisinin büyük beğenisini kazanan sanatçı Ali Ersan Duru, projenin ikinci çalışması olan “Ayna Ayna” yı sevenlerine sundu.

On Parmağında On Marifeti Var…

Genel olarak profesyonel oyunculuk kimliği ile tanınan ve Şahane Damat, Bugünün Saraylısı,  Kalbimin Sultanı gibi pek çok dizi ve sinema filmin de başrollerde oynayan Ali Ersan Duru, oyunculuğunun yanı sıra müzikal birikimini de sevenleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

Ali Ersan Duru Kimdir?

Proje içerisinde “Seher Yeli, Ayna Ayna, Yine Dertli Dertli (Turnalar Semahı) isimli türkülerin olduğu çalışmaların; aranjesini Zafer Karayazgan ve Velican Sagun üstlendi, mix ve mastering ise Selim Topsakal tarafından yapılmıştır.

“Ayna Ayna” Tüm Dijital Platformlarda…

Proje için usta isimlerle çalışan sanatçı Ali Ersan Duru; EP’nin uygulayıcı yapımcılığında ve vokal koçluğunda Uğur Yılmaz ile çalıştı. “Duru gibi…” projesinin tüm klipleri ise Zuhal Müzik Akasya’da yönetmen Bora Çifterler tarafından çekilmiştir. Projenin fotoğrafları ise; fotoğraf sanatçısı Murat Kalyoncu tarafından çekilmiştir. “Duru Gibi” projesinin ikinci çalışması “Ayna Ayna” tüm dijital platformlarda…

İşte Ali Ersan Duru’ nun “Duru Gibi” Projesinden “Ayna Ayna”;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler