Ana SayfaYaşam25 Şubat 2018 Burç Yorumları

İlgili Postlar

25 Şubat 2018 Burç Yorumları

Koç: Sevgili koç burçları, aşk hayatınız oldukça güzel ilerlemekte. Ancak bu güzelliği gereksiz kıskançlık ile bozmamanızı öneririm. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.

Boğa: Sevgili boğa burçları, yorucu ve yoğun iş temponuzun arasında sevdiklerinize vakit ayırmak istiyorsunuz. Bu isteğinizi yerine getirirken zorlanıyor olabilirsiniz ama merak etmeyin onlar sizi en iyi şekilde anlayışla karşılıyorlar. Bunun için sorun çıkartan biri olursa zaten hayatınızda olmamalı.

İkizler: Sevgili ikizler burçları, bu aralar ilişkiniz sallantıda olabilir. Partnerinizle aranızda çatışmalar, gereksiz kopmalar yaşanabilir böyle bir şeyle karşılaştığınız zaman biraz daha sakin olmanızda fayda var.

Yengeç: Sevgili yengeçler, bu aralar iş ve eğitim hayatınızda küçük çaplı aksaklıklar yaşanıyor. Bu dönem dönem karşılaşabileceğiniz bir durum merak etmeyin en kısa zamanda yoluna girecek.

Aslan: Sevgili aslanlar, bu aralar çevreye karşı tutumunuz oldukça güvensiz ve endişeli. Bu tutumunuz yine size zarar veriyor. Desteksiz hissetmenize hiç gerek yok sevdiklerinize güvenin.

Başak: Sevgili başaklar, sevdikleriniz ile geçirdiğiniz vakitleri özlemiş gözüküyorsunuz. Yoğun iş ve eğitim hayatınız onlara vakit ayırmanıza engel oluyor olabilir. Fakat durum yine sizde bitmekte. Bence küçük fırsatlar ve kaçamaklar yaratabilirsiniz.

Terazi: Sevgili teraziler, son zamanlarda iletişim kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Çünkü duygu ve düşüncelerinizin tutarsız olduğu bir gündesiniz ve bu yüzden kendinizi doğru şekilde ifade edemiyorsunuz sanırsam.

Akrep: Sevgili teraziler, hiç beklenmedik bir şekilde beklemediğiniz bir kişi tarafından ihanete uğramanız söz konusu olabilir. Her şeye hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim.

Yay: Sevgili yaylar, sosyal yaşantınızda son zamanlarda fazla aktif olamıyorsunuz bunun nedeni ise yoğun ve yorucu bir iş temponuz olsa gerek.

Oğlak: Sevgili oğlaklar, maddi açıdan güç kazanma arzunuz gün geçtikçe artıyor. Fakat biliyorsunuz ki hırsın da fazlası zarardır. Bu isteğiniz sizi ele geçirmezse istediğinize ulaşabilirsiniz.

Kova: Sevgili kovalar, taşınma ve ev yenileme gibi konular meydana gelebilir. Maddi konularda sıkıştığınız zaman partneriniz ile beyin fırtınaları gerçekleştirebilirsiniz. Mutlaka bir çözüm yolu bulacaksınızdır.

Balık: Sevgili balıklar, nedensiz bir şekilde moralsiz ve enerjisiz hissediyor olabilirsiniz eleştirilere pek kulak asmamaya gayret gösterin bu aralar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler