Ana SayfaYaşam24 Şubat 2018 Günlük Burç Yorumları

İlgili Postlar

24 Şubat 2018 Günlük Burç Yorumları

24 Şubat 2018 Günlük Burç Yorumları

Sevgili burç okuyucuları hafta sonuna doğru ilişkilerle ilgili biraz sert açılar olacak. Kıskançlıklar, yanlış anlaşılmalar ve yalanlar başınıza iş açabilir. Bu yüzden dürüstlükten ödün vermeyin sevdiğinizin kıymetini bilin…

24 Şubat 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç: Sevgili koçlar, bu aralar beslenme konusunda biraz özensiz olduğunuzu görüyorum.Daha özenli olmalısınız çünkü bu durum çeşitli sağlık sorunlarına sebebiyet verebilir benden söylemesi.

Boğa: Sevgili boğalar geleceğiniz için plan yapıyor olmanız çok güzel. Merak etmeyin bu planlar kısa bir süre içinde olumlu dönüşümler yapacak ve bununla birlikte maddi rahatlama söz konusu olabilir.

İkizler: Sevgili ikizler uzun zamandır iş veya eğitim hayatınızda gelişme bekliyorsunuz. Nihayet o beklediğiniz gelişme bugün gerçekleşebilir, gönlünüzü ferah tutmanızda fayda var.

Yengeç: Sevgili yengeçler bu aralar sizi bir hayli sıkılmış görüyorum. Fakat uzaklardan akrabanız eşiniz veya dostunuz gelebilir. Merak etmeyin çevrenizden birileri size küçük sürprizler yapabilir bu arada benden söylemesi.

Aslan: Sevgili aslanlar işinizde ve evinizde kurallarınızı sürdürmelisiniz. Sezgilerinize güvenmediğinizi görüyorum fakat ona güvenip cesur adımlar atmanızda fayda var.

Başak: Sevgili başaklar enerjiniz pozitif olduğu sürece her konuda rahatlayacaksınız. Fakat benden size ufak bir tavsiye bu ara aşırılıktan ve abartıdan kaçınmaya özen gösterin.

Terazi: Sevgili teraziler maddi yatırım konularında partneriniz ile geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz bugün.

Akrep:  Sevgili akrepler ilişkilerden yana yüzünüz gülecek. Ancak eklem ağrıları ve şiddetli baş ağrısı gözlemlenebilir. Kendiniz ile alakalı önlemler almalısınız.

Yay: Sevgili yaylar ilişkilerinizde cesur adımlar atmaktan kaçınmayın. Sizi son zamanların aksine daha kendinden emin ve kararlı gördüm böyle devam ederseniz her şey yoluna girecektir.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu aralar iş hayatınızda hem ruhen hem bedenen verdiğiniz bu zorlayıcı savaş sizi oldukça agresifleştirmekte. Bu konuyla alakalı biraz daha dikkatli olursanız birinin kalbini kırdığınız zaman sizde üzülürsünüz.

Kova: Sevgili kovalar uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz gelişmeler gerçekleşebilir. Sizden istediğim sadece sabırlı ve ümitli olmaya gayret gösterin. Eğer yapabilirseniz sonunda mutlu olan siz olacaksınız.

Balık: Sevgili balıklar aile içinde yaşanan gergin ve huzursuz günler sizi oldukça üzmekte. Ama gönlünüzü ferah tutun tüm olanları geride bırakacak ve bağlarınızı daha da güçlendireceksiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler