Ana SayfaYaşam25 Şubat 2018 Burç Yorumları

İlgili Postlar

25 Şubat 2018 Burç Yorumları

25 Şubat 2018 Burç Yorumları

Koç: Sevgili koçlar bu aralar duygusal anlamda gel gitler yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlara çok kapılmayın iş ve eğitim hayatınıza odaklanın ve tembellikten kaçının.

Boğa: Sevgili boğalar bazı konularda isteksiz olmanız mümkün. Böyle hissettiğiniz zamanlarda enerjinizi yüksek tutmaya bakın aşk hayatınızda umutsuzluğa kapılmayın. Gönlünüzü ferah tutun güzel gelişmeler bekliyor sizi.

İkizler: Sevgili ikizler ikili ilişkilerde iletişim kurarken sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Fakat keyfiniz yerinde çünkü yaşanan sorunların sorunu siz değilsiniz kendinizi de suçlayıp canınızı sıkmayın benden söylemesi.

Yengeç: Sevgili yengeçler bu aralar olumlu ve iyimser düşünmeye gayret gösterin. Evrene güzel enerji verin duygu yoğunluğu ve bugünlerde ikili ilişkilerde zorlanmanız mümkün.

Aslan: Sevgili aslanlar iş ve eğitim hayatınızda çeşitli adaptasyon sorunları yaşayabilirsiniz. Böyle şeylerle karşılaştığınız zaman sabırlı olmaya gayret gösterin benden söylemesi.

Başak: Sevgili başaklar aile içi iletişiminiz ön plana çıkıyor ailenize daha fazla vakit ayırıyor ve bununla birlikte finansal konularda ki pürüzler ortadan kalkıyor.

Terazi: Sevgili teraziler duygularınız yenileniyor ve  aşk hayatınızda ise yeni heyecanlar sizi bekliyor. Parasal konularda da harcamalarınıza dikkat etmenizi öneririm daha sonra çok sıkışabilirsiniz.

Akrep: Sevgili akrepler yine çok enerjik ve neşelisiniz. Çeşitli gelişmeler ve sürprizler sizi bekliyor. Maddi anlamda dikkatli olmanızı öneririm para konusunda sıkışık olmanız neşenizi azaltabilir.

Yay: Sevgili yaylar gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Canınızı sıkmayınız maddi anlamda rahatlama yaşamanız mümkün bu aralar.

Oğlak: Sevgili oğlaklar hayatınızda hiçbir şeyden emin olamıyorsunuz. Bu durumunuz sizi olumsuz olarak etkiliyor iş ve eğitim hayatında dengesiz durumlara sürüklenmenize neden oluyor dikkatli olmanızı öneririm.

Kova: Sevgili kovalar bu aralar beklentileriniz karşılık bulacak.  Duygusal konularda kendinizi iyi ifade etmek iş hayatınızda ön plana çıkmanıza ve olumlu gelişmelere vesile oluyor.

Balık: Sevgili balıklar yeniliklere açık olmalısınız. Kararlarınızın arkasında durmaya çalışın, bugün maneviyatınızın çok güçlü olduğu bir gündesiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler