Ana SayfaYaşamModaSosyal medyanın yeni çılgınlığı. Artık herkes plogging zayıflıyor! Plogging nedir? Nasıl zayıflatıyor?

İlgili Postlar

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı. Artık herkes plogging zayıflıyor! Plogging nedir? Nasıl zayıflatıyor?

Sosyal medyada yeni akım! İnsanlar çılgınlar gibi bu akıma uyuyor. Sosyal medyanın yeni çılgınlığı ‘plogging’. Peki plogging nedir? Nasıl yapılır? Ne işe yarar? Nasıl ortaya çıktı? Sosyal medyanın yeni çılgınlığını sizler için araştırdık. Plogging hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Plogging nedir? Ne işe yarar? Zayıflatır mı?

Sosyal medyanın yeni trendi plogging, bir yandan koşarak kilo verme, bir yandan da geçtiğiniz yerlerdeki plastik şişe, teneke kutu ve benzeri çöpleri toplayarak çevre temizliğine yardım etme hareketidir.

Bu yöntem ile hem eğilip kalkarak daha fazla kalori yakmış oluyorsunuz, hem de çevre temizliği ile dünyayı güzelleştiriyorsunuz.

Normal egzersizler ile 30 dakikada 235 kalori yakıldığı, ancak bu yöntem ile 30 dakikada 288 kalori yakımının mümkün olduğu iddia ediliyor.

Plogging nasıl ortaya çıktı?

Sosyal medyada yayılan plogging hareketi, ilk olarak İsveç’de ortaya çıktı. Sonrasında, sosyal medyada #plogging etiketi ile bir anda yayılmaya başladı. Şimdilerde, dünyanın dört bir yanında plogging yapan insanlar anılarını bu etiket ile sosyal medya hesabından paylaşıyor. Özellikle Instagram’da bu etikete sık sık rastlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler