Ana SayfaYaşam21 Şubat 2018 Burç Yorumları

İlgili Postlar

21 Şubat 2018 Burç Yorumları

21 Şubat 2018 Burç Yorumları

Bugün gökyüzünde romantizmin temsilciliğini yapan iki gezegen Venüs ve Neptün bir araya geliyor. Bu buluşma, ilişkilerde derine inmek için güzel bir fırsat yaratacak. Partner olan burçlar, bu buluşmadan yararlanarak aşkın doruklarına çıkmalı, karşılık beklemeden sevgiye tutunmalı. Partneri olmayan burçlar, duygusal hazzın özlemini çekebilir.

İlişkilerde dürüstlükten ödün verilmemesi gereken bir dönem. Hafta sonuna ilerlerken ilişkilerde sert noktalara gelinebilir. Yalanlar, yanlış anlaşılmalar ve kıskançlıktan yaşanabilecek muhtemel sorunlara karşı hazırlıklı olmakta yarar var.Maddi konulara gelince, bazı gelişmeler yaşanabilir. Özellikle salı günleri yeni iş anlaşmalarının sinyalleri gelebilir.

Koç: Koç burçları iş ve eğitim hayatınızda dönüş noktasında olabilirsiniz. Öyle ki, patron müdür vesaire gibi kişiler olumsuz diyaloglar içine girebilir ve büyük sorunlara sebebiyet verebilirsiniz. Bu tür olaylarda sakinliğinizi korumanızı öneririm.

Boğa: Sevgili boğa burçları her zaman olduğu gibi biri bin ederek küçük sorunları abartıyorsunuz. Çevreniz bu durumdan oldukça rahatsız oluyor benden söylemesi.

İkizler: Sevgili ikizler iş ve eğitim hayatınızda elinize büyük fırsatlar geçebilir. Bu tür fırsatları iyi değerlendirmeniz oldukça önemli dikkatli olunuz.

Yengeç: Yengeç burçları daha ciddi konulara işinize ve eğitiminize odaklanmalısınız. Duygusal anlamda zorlandığınız bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ama hayat kısa.

Aslan: Sevgili aslanlar asıl üstünde durulması gerekenleri bırakıp manasız formaliteleri önemsiyorsunuz. Fakat içerisinde olduğunuz bu durum gelişmenizi ve ilerlemenizi olumsuz yönde etkiliyor.

Başak: Başak burçları, her meselenin ayrıntılarına girerek çok fazla vakit kaybediyorsunuz. Önemsiz olan şeyler bile sizin hayatınızda çok fazla yer kaplıyor anın tadını çıkarmaya gayret gösterirseniz daha mutlu olacağınızı göreceksiniz.

Terazi: Sevgili teraziler sakin ve huzurlu bir dönem içeresindesiniz bu dönem pek de uzun sürmeyecek gibi duruyor çünkü iş ve eğitim hayatınızda yorucu ve yoğun tempolu günler sizi bekliyor.

Akrep: Sevgili akrepler, ailenizi son günlerde her konuda geri plana atıyor olabilirsiniz bu durum onları derinden üzüyor olabilir bundan dolayı onlara vakit ayırmaya özen gösterin benden söylemesi.

Yay: Yay burçları, küçük kaçamaklar ve seyahatler planlıyor olabilirsiniz ancak iş ve eğitim hayatınızda ki yoğun tempo buna pek de müsaade etmiyor ama canınızı sıkmayın şurada yaza ne kaldı ki alt tarafı bir yıl falan.

Oğlak: Sevgili oğlaklar hedefleriniz konusunda ki hırsınızı ve azminizi her zaman son derece takdir etmişimdir. Ama unutmayın ki hırs ve azim doğru orantıda kullanılınca olumlu reaksiyon alabilirsiniz ancak abartırsanız tehlikeli olabilir.

Kova: Kovalar, aşk hayatınız oldukça durağan devam ediyor. Bunun nedeni ise sizin çevreye karşı yaşadığınız güvensizlik probleminden kaynaklanabilir. Herkes bir şansı hak eder.

Balık: Sevgili balıklar bu aralar duygusal olarak depresif bir dönem içerisindesiniz. Bundan dolayı iş ve eğitim hayatınızda odaklanmanızı gerektiren konularda zorlanabilirsiniz, dikkatli olmanızı öneriyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler