Ana SayfaYaşam20 Şubat 2018 Burç Yorumları

İlgili Postlar

20 Şubat 2018 Burç Yorumları

20 Şubat 2018 Burç Yorumları

Burç okuyucularına dikkat. Gökyüzü, hangi burca, hangi mesajı veriyor? Tüm burçlar için haftalık burç yorumları haberimizde…

Çarşamba günü, gökyüzünde romantizmin temsilciliğini yapan iki gezegen Venüs ve Neptün bir araya geliyor. Bu buluşma, ilişkilerde derine inmek için güzel bir fırsat yaratacak. Partner olan burçlar, bu buluşmadan yararlanarak aşkın doruklarına çıkmalı, karşılık beklemeden sevgiye tutunmalı. Partneri olmayan burçlar, duygusal hazzın özlemini çekebilir.

İlişkilerde dürüstlükten ödün verilmemesi gereken bir dönem. Hafta sonuna ilerlerken ilişkilerde sert noktalara gelinebilir. Yalanlar, yanlış anlaşılmalar ve kıskançlıktan yaşanabilecek muhtemel sorunlara karşı hazırlıklı olmakta yarar var.Maddi konulara gelince, bazı gelişmeler yaşanabilir. Özellikle salı günleri yeni iş anlaşmalarının sinyalleri gelebilir.

 

Koç: Koç burcu olanlar bugün ilişkinizde zıtlaşmalar ve çatışmalar gözlemleye bilirsiniz ama sorunu başkalarında değil kendinizde aramaya özen göstermelisiniz.

Boğa: Sevgili boğa burçları ailenizle uzun süredir bir kopukluk içerisindesiniz bu durum içten içe huzursuz olmanıza neden oluyor bu ara ailenize vakit ayırmanızı tavsiye ederim.

İkizler: Sevgili ikizler için bugün iletişim gücünüzde büyük bir zayıflama söz konusu olacaktır. Bu kopukluğun nedeni ise bu aralar hem ruhen hem bedenen fazla yorgun olmanız kendinize vakit ayırmalısınız.

Yengeç: Sevgili yengeçler için ise uzun süredir iletişim halinde olduğunuz bir kişi ile aranızda duygusal bir bağ oluşmuş olabilir kendiniz olmanızı tavsiye ederim.

Aslan: Sevgili aslan burçları aşk hayatınızda ilişki içerisinde çeşitli iktidar savaşları söz konusu olabilir. Bunun için egonuzu ve gururunuzu rafa kaldırmanızı tavsiye ederim.

Başak: Başak burçları bugün şiddetli baş ağrıları yaşanabilir bunların nedeni ise gereksiz yere detaylara takılıp fazla düşünür olmanız.

Terazi: Terazi burçlarının arkadaş ortamında bölünmeler ve kopmalar meydana gelebilir. Bu durumda fedakarlıktan kaçınmamaya ve duygusal anlamda ani ruh hali değişimlerinden kaçınmaya özen gösterin.

Akrep: Bugün sevgili akrepler iş ve eğitim hayatınızda yaşadığınız büyük ve kıyasıya rekabet sizi çok yormakta duygusal olarak da hissizleşmenize neden olmakta.

Yay: Sevgili yaylar sizi bugün son derece sakin olduğunuzu düşünüyorum. Bu aralar mücadele etmekten yorulduğunuzu hissediyor gibisiniz ama şunu bilin ki emek vermeden yemek olmaz.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu aralar maddi anlamda oldukça zorlayıcı bir dönem içerisindesiniz. Fakat üzülmeyin, yakın zamanda elinize geçecek olan toplu para derdinize derman olacak.

Kova:  Kova burçları olarak bugün çılgınlığınız üzerinizde. Fakat düşünmeden ve fevri kararlar almaktan kaçınmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Balık: Bugün sevgili balıklar yakın zamanda içerisinde bulunduğunuz olumsuz olaylar son bulacak. Ayrıca aşk hayatınızda da güzel günler sizi bekliyor olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler