Ana SayfaYaşam19 Şubat 2018 haftalık burç yorumları

İlgili Postlar

19 Şubat 2018 haftalık burç yorumları

19 – 25 Şubat haftasında hangi burcu hangi olaylar bekliyor? Gökyüzü, hangi burca, hangi mesajı veriyor? Tüm burçlar için haftalık burç yorumları haberimizde…

Çarşamba günü, gökyüzünde romantizmin temsilciliğini yapan iki gezegen Venüs ve Neptün bir araya geliyor. Bu buluşma, ilişkilerde derine inmek için güzel bir fırsat yaratacak. Partner olan burçlar, bu buluşmadan yararlanarak aşkın doruklarına çıkmalı, karşılık beklemeden sevgiye tutunmalı. Partneri olmayan burçlar, duygusal hazzın özlemini çekebilir.

İlişkilerde dürüstlükten ödün verilmemesi gereken bir dönem. Hafta sonuna ilerlerken ilişkilerde sert noktalara gelinebilir. Yalanlar, yanlış anlaşılmalar ve kıskançlıktan yaşanabilecek muhtemel sorunlara karşı hazırlıklı olmakta yarar var.

Maddi konulara gelince, bazı gelişmeler yaşanabilir. Özellikle salı ve çarşamba günleri yeni iş anlaşmalarının sinyalleri gelebilir. Ancak, perşembe ve cuma günlerinde üstleriniz, patronlarını ve iş arkadaşlarını ile aranızı iyi tutmanız gerekiyor.

Koç: Sevgili koçlar, bugün iş ve özel yaşamınızda uzun süredir beklediğiniz gelişmeler karşınıza çıkacak. Bununla birlikte, maddi anlamda rahat nefes alacaksınız.

Boğa: Sevgili boğa burçları, aşk hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Fakat, bu ara sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Zehirlenme, mide rahatsızlıkları gibi bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

İkizler: Sevgili ikizler burçları, aile içinde yaşadığınız huzursuz ve zorlayıcı günler sona eriyor. İş ve eğitim hayatınızda attığınız riskli adımlara olumlu tepkiler almanız an meselesi.

Yengeç: Sevgili yengeçler, zorlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz. Bu dönemi yalnız başınıza atlatmak zorundasınız. Çünkü hem ailenizin hem çevrenizin onaylamadığı bir durum söz konusu olabilir.

Başak: Sevgili başaklar, bugün ruhsal anlamda aşırı yorgunluk yaşıyor olabilirsiniz. Yaşadığınız nu sorunlarda çözüm odaklı olma konusunda mücadele edin.

Terazi: Sevgili teraziler burçları, bugün ikili ilişkilerde yaşayacağınız gerginlikler ve zıtlaşmalar, ilişkide zedelenmelere, kopmalara ve soğumalara neden olabilir. Yaşanan olayları büyütüp abartmamaya dikkat edin.

Akrep: Sevgili akrepler, küçük sorunları içinizde kendi kendinize büyütüyorsunuz. Çevrenizdekiler ve ailenizdekiler bu durumdan biraz rahatsız oluyor. Bu aralar şiddetli eklem ağrıları görülebilir.

Yay: Sevgili yay burçları bugün fevrilikten ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Çünkü, hiç olmayacak problemler gündeme gelebilir. Dikkatli olmanızda yarar var.

Oğlak: Sevgili oğlak burçları, bugün ilişkisi olan oğlaklar, ilişki içerisinde güzel gelişmeler ve ilerlemeler yaşayabilir, söz yüzüğü takma ya da evlilik teklifi gündeme gelebilir.

Kova: Sevgili kova burçları, bugün iş ve eğitim hayatınızda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Pes etmeyip azimli olmaya özen göstermelisiniz.

Balık: Sevgili balık burçları, bugün uzun zamandır ayrı kaldığınız eş, dost, arkadaş ile tekrar bir araya geleceksiniz. Keyifli vakit geçireceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler