Ana SayfaYaşam22 Şubat 2018 Burç Yorumları

İlgili Postlar

22 Şubat 2018 Burç Yorumları

22 Şubat 2018 Burç Yorumları

22 Şubat 2018 Perşembe günü burç yorumları. Hangi burcu hangi olay beklemekte? Gününüz nasıl geçecek? Size önerilen tavsiyeler neler? Detaylar haberimizde.

Koç: Sevgili koçlar için iyi haber. Maddi anlamda oldukça zorlayıcı bir dönem atlatmış gözüküyorsunuz, beklenen ödemelerinizi alabilir ve rahata kavuşabilirsiniz.

Boğa: Boğalar pek bir sıkılmış gördüm sizi. İş ve eğitim hayatınızın temposu sizi oldukça yormakta. Bu yorulma hissiyatı ise sizi sıkmakta ama her şeyden bu kadar kolay vazgeçmezseniz her şey sizin için daha iyi olacak.

İkizler: İkiz burcu olanlar, aile içinde ve çevrenizde son zamanlarda ortaya sunduğunuz fikirler ve düşünceler pek önemsenmiyor. Bunu fark etmiş olmanız sizi oldukça etkilemiş belki ama suçu biraz kendinizde aramanız gerektiğini bilmeniz önemli.

Yengeç: Sevgili yengeçler, iş ve eğitim hayatınızdaki tutarsız durumlar sizi oldukça demotive etmekte. Sorumluluklarınız konusunda isteksiz olmanız bu ara bundan kaynaklanıyor olabilir ama merak etmeyin bu durum geçici.

Aslan: Maddi anlamda bir çöküş yaşıyor olabilirsiniz ama üzülmeyiz. Manevi anlamda bir birliktelik yaşayacaksınız aile veya eski dostlarınız ile ilişkiniz ilerleyecek ama bu cüzdanınıza daha farklı biçimde yansıyabilir benden söylemesi.

Başak: Başak burçları sağlıksal açıdan küçük bir sarsıntı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin moralinizi bozabilir ama korkmayın her şeyin bir ilacı var ellerinizi temiz gönlünüzü de rahat tutun.

Terazi: Sevgili teraziler, maneviyatın önemini farkına varacağınız olay ve durumla ile karşılaşabilirsiniz bugün.

Akrep: Akrep burçları merak etmeyin duygusal olarak güçsüz düştüğünüz bir dönemi atlatıyorsunuz. Tekrar eski halinize dönmeniz biraz zaman alacak olsa da, gönlünüzü ferah tutun.

Yay: Yay burçları aile içinde alınacak yeni kararlara ayak uydurmakta zorlana bilirsiniz. Fakat bu tip durumlarda daha uyumlu olmaya gayret göstermenizi tavsiye ederim.

Oğlak: Oğlak burçları sevdiklerinize karşı olan kıskançlığınız içinizi yememeli çünkü bu çevrenize ve en önemlisi kendinize de zarar verebilir. Enerjinizi başka yerlere dağıtın.

Kova: Sizin gününüz sevgiliniz veya en iyi dostunuz ile geçirebilecek bir zaman boşluğunuz olacak bunu bugün iyi değerlendirin benden söylemesi.

Balık: Sevgili balık burçları, sakın ilişkiniz ile ilgili ciddi kararlar almayın çünkü alacağınız kararlar çok uzun vadeli sorunlara dönüşebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler