Ana SayfaDünya2019 Yılı Resmi Tatiller Takvimi

İlgili Postlar

2019 Yılı Resmi Tatiller Takvimi

Tatil hayalleri kuruyor, ama ne zaman gideceğinizi ve nereye gideceğinizi bilmiyorsanız işte 2019 Yılı Resmi Tatiller Takvimi

Bir çok gidilecek tatil yeri bulunuyor, kısa ve uzun süreli tatil günlerini yatarak geçirmek yerine bu krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Her tatilin günleri farklıyken bu oluşan boş günleri de nerede doldurmak isteyeceğiniz size kalıyor. Farklı bayramları farklı yerlerde gezerek bu fırsatları değerlendirin!

Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramı – 23 Nisan (Salı)

Salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tatillerin birleşmemesi açısından oldukça üzücü olabilir. Ama bir günlük izninizden fedakarlık yaparak 4 günlük tatil keyfine sahip olabilirsiniz.

Şirince, İzmir

Daha önce kıyamet kopacağı ve bu bölgede bulunan insanların kurtulacağı söylenen Şirince köyü, gerek insanıyla gerekse doğal ortamı ile bahar mevsimini size erken yaşatıyor. Rum Köyü olan Şirince, gezmek için tatil zamanlarında ideal zamanlardan birisi. İzmir’de gezilecek yerler ve rahat ulaşım için günübirlik İzmir uçak bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

tatil-yeri-sirince-izmir

 Emek ve Dayanışma Günü –  1 Mayıs (Çarşamba)

Haftanın ortasında dinlenmemiz ve rahatlamamız için sunulan bu fırsat ile günübirlik yapılacak tatillerden en ideali. Yorucu olmayan ve doğayla birebir olacağımız bu tatil gününde beyninizi dinlendirebilirsiniz.

Manavgat, Antalya

Eşsiz doğayla buluşmak için kısa süreli tatillerinizi rahatlamak için kullanabilirsiniz. Bahar zamanlarında gidebileceğiniz ve doğanın huzur veren kokusuyla birlikte tatilinizi Şelaleyi gezerek değerlendirebilirsiniz. Antalya’da gezilecek yerleri keşfedebilir, ulaşımı oldukça kolay olan Manavgat’a ulaşmak için Antalya uçak bileti imceleyebilirsiniz.

tatil-yeri-antalya-manavgat

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı – 19 Mayıs (Pazar)

Yoğun tempolu ve farklı çalışma zamanlarına sahip emekçilerden iseniz bu Pazar gününü de günübirlik bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Anıtkabir, Ankara

Bu pazar gününde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gidilebilecek en güzel ve anlamlı yerlerden birisi Anıtkabir. Tatil gününe özel ulaşımı kolay olan Anıtkabir’e kolay bir şekilde ulaşmak için Ankara uçak bileti tercih edilebilir, Ankara’da gezilecek yerler hakkında bilgi alabilirsiniz.

tatil-yeri-ankara-anitkabir

Ramazan Bayramı Arefesi – 4 Haziran (Salı)

Uzunca süren Ramazan Bayramı tatilini, yurt dışı tatillerinde değerlendirebilirsiniz. Salı Gününden Pazar Gününe kadar uzayan bu geniş tatil sürecinde geniş bir şekilde tatilinizi kullanabilirsiniz.

Barselona, İspanya

Uzun sürecek bu 9 günlük tatil sürecini yurt dışında değerlendirebilirsiniz. İdeal tatil yerlerinden birisi Barselona olabilir. Oldukça düzenli bir yerleşimi olan şehirde gezdiğinizde bir çok şey öğrenebilirsiniz. Barselona’ya ulaşım için Barselona uçak bileti fiyatlarına göz atabilir, Barselona’da gezilecek yerler hakkında bilgi alabilirsiniz.

tatil-yeri-barselona-ispanya

Demokrasi ve Milli Birlik Günü – 15 Temmuz (Pazartesi)

Hafta sonu tatilleri ile birleştirebileceğiniz bu tatil gününü de 3 gün boyunca yurt dışında geçirebilirsiniz. 13,14 hafta sonu

Paris, Fransa

Turistik açıdan milyonlarca ziyaretçi alan Paris’e sevgiliniz veya eşinizle birlikte gidebilirsiniz. Paris’e gittiğinizde adet haline gelmiş Eyfel Kulesinde eşinizle birlikte fotoğraf çekinebilir ve şehrin yeşillik dolu güzelliğinde gezebilirsiniz. Aşıklar Şehri Paris’e kolay bir şekilde Paris uçak bileti alarak ulaşabilir, Paris’te gezilecek yerler hakkında bilgi alabilirsiniz.

tatil-yeri-paris

Kurban Bayramı – 10 Ağustos (Cumartesi)

10 Ağustos’dan 14 Ağustos’a kadar sürecek bu 5 günlük tatil sürecinde Kurban bereketini de arkanıza alarak uzun bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Yazın son aylarında farklı yerlerde sıcak havaları denemek isterseniz, yaz kış sıcak olan Dubai’yi tercih edebilirsiniz. Oldukça zengin bir kitleye hitap eden Dubai’de 4 günlük tatilin keyfini gelişmiş şehir düzeniyle birlikte yaşayabilirsiniz. Ulaşım olarak oldukça zengin olan Dubai’ye gitmek için Dubai uçak bileti fiyatlarına göz atabilir, Dubai’de gezilecek yerler hakkında araştırma yapabilirsiniz.

tatil-yeri-dubai-arap-emirlikleri

Zafer Bayramı – 30 Ağustos (Cuma)

Milli duygularımızın tavan yaptığı bu günde dilerseniz şehir içi tatil yerlerini tercih edebilirsiniz, ama uzun süren bu tatili yurt dışında değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.

Roma, İtalya

Midenize değer verenlerdenseniz Pizzalarıyla popüler olan İtalya’nın başkenti Roma’yı ziyaret edebilirsiniz. Eşsiz yemek zevkine sahip İtalyalıların yemeklerini denemek ve daha önce arena olarak kullanılmış Kolezyum gibi bir çok tarihi yerleri gezebilirsiniz. Ulaşımı oldukça kolay olan Roma’ya gitmek için Roma uçak bileti alarak Roma’ya ulaşabilirsiniz.

tatil-yerleri-italya-roma

Cumhuriyet Bayramı – 28 Ekim (Pazartesi)

Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günlerini birleştirebileceğiniz 4 günlük uzun süreli tatilinizi yurt dışında ailenizle veya dostlarınızla doyasıya değerlendirebilirsiniz.

New York, Amerika Birleşik Devletleri

Amerika Birleşik Devletlerine ait olan bu şehir, turistik gezinme açısından oldukça dikkat çeken yerlerden birisi. Gelişmiş kentleşme ve geleceği yaşayacağınız bu şehirde farklı kültürlerden bir çok şey öğrenebilirsiniz. Ulaşım bakımından oldukça basit olan New York’a New York uçak bileti alarak gidebilir, New York gezi rehberi ile nerelere gitmeniz  gerektiğini keşfedebilrsiniz.

tatil-yeri-newyork-amerika

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler