Ana SayfaDünyaEğlence Sektöründeki En Etkili 500 İsmin İçinde Türkiye'den Kim Var?

İlgili Postlar

Eğlence Sektöründeki En Etkili 500 İsmin İçinde Türkiye’den Kim Var?

Dünyaca ünlü Variety, dergisinin editörleri 2 trilyon dolarlık küresel eğlence sektörünün en etkili 500 ismini bir listede topladı. Editörler listeye Türkiye’den tek bir Türk ismini eklediler. Başarılı Türk kimdi? Tüm detaylar Haberimizde..

Eğlence Sektöründeki En Etkili 500 İsmin İçinde Hangi Türk Var?

Dünyaca ünlü Variety dergisi, 2018 yılında televizyon başta olmak üzere sinema, teknoloji, müzik, ve oyun gibi tüm eğlence dallarında başarıya ulaşmış isimlerin editörler tarafından hazırlanıp eklendiği listede Türkiye’den Ünlü programcı Acun Ilıcalı‘da eklendi.

Uzun süredir üzerinden detaylı bir analiz yapan derginin editör ekibi tarafından hazırlanan listede 358 kişi Abd’li, 30 kişi İngiliz, 15 kişi Fransız, 13 kişi Çinli, 12 kişi Alman, 11 kişi Hintli, 8 kişi İtalyan, 6 kişi İspanyol ve son olarak da 1 tek Türk yer aldı. Son 12 aylık başarılı performanslarıyla ölçülen kişiler senelik olarak güncelleyen Variety 500 dergisi editörleri Emma Stone, Mark Zuckerberg, Reese Witherspoon, Tim Cook ve Meryl Streep in yanına tek Türk isim olarak Acun Ilıcalı’yı da ekledi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı'dan Kızı Banu'ya Duygusal Mesaj

Variety 500 : “Uluslararası Alandaki Ayak İzlerini Giderek Genişletiyor”

Ünlü Türk Televizyoncusu Acun Ilıcalı hakkında editörler;  “Kendi emeğiyle Tv dünyasında önemli bir yer edindi. Çok izlenen TV 8 kanalının sahibi ve uluslararası alandaki ayak izlerini giderek genişletiyor” sözleriyle tanımladılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler