Ana SayfaKültür ve SanatFilmler2018 yılının en çok izlenen filmi belli oldu!

İlgili Postlar

2018 yılının en çok izlenen filmi belli oldu!

2018 yılının en çok izlenen filmi belli oldu! Geçtiğimiz yıl en çok hangi film izlendi? Birbirinden iddialı projeler arasından en çok merak edilen film hangisi oldu? Yapılan araştırmanın sonuçları belli oldu. Detaylar haberimizde…

Müslüm Filminin Ortakları Mahkemelik Oldu

2018 yılının en çok izlenen filmi hangisi?

2018 yılında birbirinden iddialı filmler vizyonda izleyici karşısına çıktı. Sinemaseverler, büyük emekler ile vizyona giren filmleri izlemenin keyfini yaşadılar. Medya takip ve raporlama ajansı, geçtiğimiz yılın en çok merak edilen filmini belirledi. 2018 yılının en çok izlenen filmini belirlemek adına yapılan istatistiklerin incelenmesi neticesinde en çok izlenen film belirlendi.

Müslüm filmi izlenme rekorları kırdı

Geçtiğimiz yıl en çok izlenen film; Müslüm filmi oldu. Geçtiğimiz yıllarda vefat eden usta sanatçı Müslüm Gürses’in gerçek yaşam hikayesini konu alan, başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve izleyiciyi etkisi altına alan Müslüm filmi, izlenme rekorları kırdı. Toplamda 82 milyon 539 bin 413 TL hasılat elde eden Müslüm filmi, 6 milyon 271 bin 688 kişi tarafından izlenerek 2018 yılının en çok izlenen filmi olmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler