Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇiçero Filmi Vizyon İçin Geri Sayıma Başladı!

İlgili Postlar

Çiçero Filmi Vizyon İçin Geri Sayıma Başladı!

Çiçero filmi vizyon için geri sayıma başladı! 2019’un merakla beklenen filmlerinden olan Çiçero; vizyon için geri sayıma başlarken, yayınlanan film afişi ile tüm dikkatleri çekti. Birbirinden değerli oyuncu kadrosuna sahip film, ne zaman vizyona girecek? Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in yer aldığı filmin konusu nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Erdal Beşikçioğlu’nun Yeni Filmi Çiçero’nun çekimleri başlıyor

Çiçero filmi vizyon için geri sayıma başladı!

Çiçero filmi vizyon için geri sayıma başladı! 2017 yılında vizyona giren ve izlenme rekoru kıran Ayla filminden sonra 2018’e Müslüm filmi damgasını vuran ünlü yapımcı Mustafa Uslu’nun yeni filmi, seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu Çiçero filminde, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik başrolleri paylaşırken; Ertan Saban, Tamer Levent, Cem Kurtoğlu, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Ulay, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Selen Öztürk, Çiğdem Selışık Onat, Levent Ülgen, Açelya Özcan, Aylin Kılınçarslan ve Mehmet Ezel Özgün gibi birbirinden usta isimler rol alıyor.

Türkiye’nin casus filmleri kategorisinde ilk olma özelliği taşıyan Çiçero filminde, sinema tarihimizde ilk defa Nazilerin kendi halkına ve çocuklara da üstün ırk yaratmak için neler yaptıklarını anlatan bir konu işleniyor.

Şahan, Yılmaz, Cem ve Mahsun’un Filmleri Vizyona Girebilecek mi?

Film ne zaman vizyona girecek?

18 Ocak Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girmek için gün sayan film, yayınlanan afişi ile de bir hayli dikkat çekti.

Adolf Hitler’den Winston Churchill’e filmin tüm ana karakterlerinin yer aldığı dikkat çekici afişi grafik sanatçısı Koray Güler tasarken, filmin müzikleri Fahir Atakoğlu imzası taşıyor.

Filmin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik paylaşıyor
Filmin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik paylaşıyor

Çiçero filminin konusu nedir?

Ayla ve Müslüm gibi milyonlarca bilet gişesi olan filmlerden sonra 2019 yılının en iddialı yapımlarından birisi olma yolunda aday filmde, işlenen konu ise şöyle:

İlyas Bazna, 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. İçeriden birçok bilgiye ulaşabilen Bazna, Almanlar için casusluk yapmaya başlar ve kendisine “Çiçero” kod adı verilir. İlyas Bazna savaşın seyrini değiştirmesine rağmen T4 uygulamasıyla engellilerin gaz odalarına gitmelerine, iğneyle uyutulmalarına engel olamaz. İlyas Bazna’nın savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını beyaz perdeye yansıtacak olan film, Türkiye’nin ilk casus filmi oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler