Ana SayfaKültür ve SanatFilmler2018 yazının en popüler 10 filmi

İlgili Postlar

2018 yazının en popüler 10 filmi

Hollywood 2018 yazına damga vurmaya hazırlanıyor. Birbirinden iddialı filmler arka arkaya gösterime girecek. İşte sizler için derlediğimiz 2018 yazının en popüler 10 filmi.

Hollywood filmleri son dönemlerde giderek gençlere yönelirken bu yaz itibari ile 2 bomba film gösterime girecek. Yapılan açıklamalara göre “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” ve “Deadpool 2” bu konuda en çok dikkat çekenler arasında. Yaz boyunca vizyonda olacak ve yüksek izleyiciye ulaşması beklenen filmler ve konuları ise şöyle;

Sinema ve film sektöründe uyuşturucu kullanımı patlama yapmış!

2018 yazının en popüler 10 filmi

Adrift

Bir çiftin Pasifik Okyanusu’nda kasırgaya yakalanmasını konu alan Adrift, oldukça zorlu ve etkileyici sahnelere sahip. Fırtınadan kurtulmayı başaran çift, insanlıktan çok uzak bir adaya ulaşabilir. Bu aşamadan sonra ise çiftin insanlığa ulaşmaya çalışmasında yaşadığı zorluklar gösterilecek. Filmin yönetmeni Baltasar Kormakur. Başrol oyuncuları ise Shailene Woodley ve Sam Claflin. Film 1 Haziran’da gösterime girecek.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık

Bir klasik olan Jurassic serisinde yeni film Jurassic World: Yıkılmış Krallık. Özellikle 2015’te yayınlanan Jurassic World ile birlikte yüksek bir beklenti yaratılan yeni seri yeniden hayranları sinemaya çekecek. Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard başrollerinde ekranlar gelecek olan filmde yönetmen ise J. A. Bayona. Filmin gösterim tarihi ise 8 Haziran.

Ayin

Özellikle aldığı notlarla dikkat çeken Ayin, korku türünde. Annesini kaybeden bir genç kızın geçmişi araştırmasını konu alan filmde Toni Collette performansıyla dikkat çekiyor. Vizyon tarihi ise 8 Haziran.

Ocean’s Eight

Ocean’s serisinin bu filminde ise soygunda kadınlar başrolde olacak. Sandra Bullock’un başrolde olduğu filmde Metropolitan Sanat Müzesi’nde bir soygun yapılacak. Filmin gösterim tarihi 15 Haziran.

Ant-Man And The Wasp

Ant-Man’in devam serisi olan Ant-Man And The Wasp, 2015 sonrasında yeniden Ant-Man heyecanını sinemaya getirecek.  Süperkahramanlık ve babalık görevlerini bir arada yürütmek konusunda sorunlar yaşayan Karınca Adam Scott Lang, Wasp’tan yardım ister ve hikaye başlar. Filmin gösterim tarihi 6 Temmuz.

Mamma mia! Yeniden başlıyoruz

Mamma mia! Yeniden başlıyoruz Sophie ve annesi Donna’nın konu olarak ele alındığı film müzikal tadında romantik bir yapım. Filmin gösterim tarihi 20 Temmuz.

Mission: Impossible – Yansımalar

Tom Cruise ile dikkat çeken yeni film serisinde 6. film ile birlikte macera çok daha zorlaşıyor. Ekip ölüm kalım mücadelesi veriyor. Film 27 Temmuz’da sinemalarda olacak.

Derinlerdeki Dehşet

Klasik köpekbalığı filmlerinden birisi olarak görülse de Derinlerdeki Dehşet oldukça etkileyici. Bir araştırma istasyonuna saldıran köpek balığı istasyonda büyük bir panik yaratır ve filmdeki hikaye böylece başlar. 10 Ağustos tarihi itibari ile Derinlerdeki Dehşet sinemalarda.

Adalet 2

Antoine Fuqua imzası taşıyan filmde, 26 saniyede 5 kişiyi öldüren Robert McCall’in hikayesi anlatılıyor. Bill Pullman ve Melissa Leo gibi oyuncuların da yer aldığı yapım aksiyon türünde iddialı. Film 24 Ağustos itibari ile sinemalarda.

İnanılmaz Aile 2

13 yıl önce çekilen ilk filmin ardından İnanılmaz Aile 2 ile birlikte devam edecek hikayede öykü kaldığı yerden devam edecek. Çocuklarla baş başa kalan Bob, aynı zamanda işe süper güçlerin de dahil olması ile birlikte oldukça zorlanır. Ortaya ise keyifli bir hikâye çıkara. Film 28 Eylül’de ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler