Ana SayfaÜnlülerDizi ve sinema filmi setlerinde uyuşturucu kullanımı patlama yapmış!

İlgili Postlar

Dizi ve sinema filmi setlerinde uyuşturucu kullanımı patlama yapmış!

Son günlerde pek çok oyuncunun uyuşturucu soruşturması kapsamında hapis cezası alması dikkat çekerken deneyimli oyunculardan gelen açıklamalar olayları farklı boyuta taşıdı.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi son dönemlerin popüler oyuncularının uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla hapis cezası alması sektörde oldukça dikkat çekmişti. Usta oyunculardan gelen son haberler ise sektördeki acı bir gerçeği ortaya çıkardı. Açıklamalara göre setlerde uyuşturucu kullanımı çok yaygın bir hale gelmiş durumda.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya uyuştucu cezası!

İlk açıklama Asuman Dabak’tan

Usta oyuncu Asuman Dabak yaptığı son açıklamada setlerde uyuşturucu kullanımının çok yaygın olduğunu söyledi. Dabak oyuncuların “Herkes kullanıyor, ne olacak?” diye düşünerek uyuşturucu kullandığını ve artık bu durumun setlerde normal bir hale geldiğini belirtti.

Konuyla ilgili bir diğer açıklama ise Aydemir Akbaş’tan geldi. “Bunları içeriye tıkacaksın” diyerek bu konuda sert bir açıklama yapan Akbaş, herkesin uyuşturucu kullandığı setleri özlemediğini ve geri dönmeyi düşünmediğini dile getirdi. Şu anda setlerde uyuşturucu içildiğini ve içen kişilerin içeriye atılması gerektiğini belirten oyuncu yaptığı bu açıklama ile yeni bir gündem belirledi.

Asuman Dabak kimdir?

Çağatay Ulusoy kimdir?

Gizem Karaca kimdir?

Aydemir Akbaş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler