Ana SayfaKültür ve SanatFilmler3 Vakte Kadar'ı sadece 1 kişi izledi

İlgili Postlar

3 Vakte Kadar’ı sadece 1 kişi izledi

18 Mayıs’ta gösterime giren ve beklentilerin yüksek olduğu 3 Vakte Kadar filmini sadece 1 kişinin izlediği ortaya çıktı. İşte filmle ilgili ilginç gelişmeler.

Özlem Kayhan ve Volkan Gültekin tarafından yönetilen ve komedi türündeki yeni film 3 Vakte Kadar sinemada beklentilerin çok altında kaldı. 18 Mayıs tarihi itibari ile vizyona giren filmi 3 günlük süreç içerisinde sadece 1 kişi izledi.

2018  yazına damga vuracak filmler!

3 Vakte Kadar tarihi rekor kırdı

3 Vakte Kadar filminin yakaladığı bu başarısızlık filmin tarihi bir rekor kırmasına neden oldu. Bugüne kadarki süreç içerisinde bu kadar düşük izlenme oranlarında kalan bir yapım olmazken film büyük bir zarar yarattı.

3 Vakte Kadar oyuncuları kimler?

3 Vakte Kadar filminde Selami Şahin’in kızı Merve İrem Şahin, Köksal Baba ve Doğa Konakoğlu oynamıştı. Özellikle sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Köksal Baba ve Doğa Konakoğlu nedeniyle filmin yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyordu. Fakat beklenen gerçekleşmedi.

Filmin geliri 15 TL!

Filmi bir kişinin izlemesi ile birlikte film geliri 15 lira oldu. Box Office’ten alınan bilgilere göre; film üstelik 41 salonda gösterime girdi. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından film sosyal medyada ti’ye alındı. Yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümünde kullanıcılar kendilerinin dahi film çekmesi halinde 1 kişiden fazla kişinin izleyeceğini söylemesi film için itibarı daha da düşürdü.

Konuyla ilgili film ekibinden ve oyunculardan herhangi bir açıklama yapılmazken tüm gözler bu isimlere çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler