Ana SayfaDedikoduDövülerek Hastanelik Olan Sosyal Medya Fenomeninden Kötü Haber

İlgili Postlar

Dövülerek Hastanelik Olan Sosyal Medya Fenomeninden Kötü Haber

Kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile dövülerek hastanelik olan 18 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir’den kötü haber geldi. Olayın tüm detayları haberimizde…

14 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Etti İddiası

Saldırı Sonrası Yoğun Bakıma Alınan İnternet Fenomeni Ares Özdemir’in Durumu Ağır..

Sosyal medyayı sallayan olay 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sıralarında meydana geldi.  Sosyal medyada ‘Ares’ ismiyle fenomen olan Şehmuz Özdemir, kendisiyle reklam anlaşması yapmak isteyen iki kişi ile buluştu.  Reklam anlaşmasında bir süre vakit geçiren üçlü, otomobile binerek ormanlık alana gitti. Ormanlık alana geldiklerinde reklam anlaşması için buluştuğu iki kişi, 2 yıl öncesinde kızlarını taciz ettiği iddiası ile sosyal medya fenomenini darp etmeye başladı. Şeymuz Özdemir, aldığı darbeler sonucunda yoğun bakıma kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, Şehmuz Özdemir’i darp ettiği gerekçesiyle iki kişiyi göz altına aldı. Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanan baba- oğul, ifadelerinde, H.E.’yi mesajla taciz ettiği gerekçesiyle Şehmuz Özdemir’i dövdüklerini itiraf ettiler. Baba ve oğul mahkemede tutuklandı.

Şeymuz Özdemir Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Yaşadığı saldırıdan sonra 15 gün yaşam mücadelesi veren genç fenomenin 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşti. Şehmuz Özdemir, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Yakınları, hastanedeki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere Şehmuz Özdemir’in cenazesini teslim alacak.

14 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Etti İddiası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler