Ana SayfaÜnlülerSaldırı Sonrası Yoğun Bakıma Alınan İnternet Fenomeni Ares Özdemir'in Durumu Ağır..

İlgili Postlar

Saldırı Sonrası Yoğun Bakıma Alınan İnternet Fenomeni Ares Özdemir’in Durumu Ağır..

Antalya’da, internette konuştuğu kız çocuğunun ağabeyi ve babası dövüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Ares Özdemir’in bugün üzücü haberi geldi. Yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşen Ares Özdemir ve olayın tüm Detayları Haberimizde..

İnternet Fenomeni Ares Özdemir’in Durumu Ağır..

Fenomen Şehmuz Özdemir’in darp olayı 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sularında, yaşadığı Antalya merkezde meydana geldi. Sosyal medyada Ares takma adıyla ünlenen Şeyhmuz Özdemir, Antalya Konya Sahilindeki bir mekanda, internette tanışıp konuştuğu genç kızın babası ve ağabeyi ile buluştu. Reklam çekme vaadiyle kandırılan genç, ağabey ve babası ile bir süre aynı mekanda oturduktan daha sonra otomobille ayrılarak Kepez’deki bir ormanlık alana gittiler.

Uğradığı saldırının ardından yoğun bakıma alınan sosyal medya fenomeni Ares Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti

Ormanlık alana vardıklarında fenomen Aresi, kızlarını 2 sene uygunsuz görüntüleriyle taciz ettiği iddiasıyla dövmeye başlayan baba ve oğlu, olay yerinden ayrılıncaya kadar dövdüler.

Bayılıncaya kadar baba ve oğlu tarafından dövülen fenomen Ares, sonrasında çevredekilerin ambulansa haber vermeleriyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne alınarak, yoğun bakıma kaldırıldı.

Yaklaşık 12 gündür yoğun bakımda tedavisi süren internet fenomeni Ares Şehmuz Özdemir’in, bugün beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi. Hastanenin bahçesinde bekleyen fenomen Ares Özdemir’in ailesi ve arkadaşları, uzun süre gözyaşı döktü.

ares özdemir öldü mü ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler