Ana SayfaDedikoduZuhal Topal'ın yeni Hanife'si Öznur'dan ilginç hamle: "Al beni gidelim"

İlgili Postlar

Zuhal Topal’ın yeni Hanife’si Öznur’dan ilginç hamle: “Al beni gidelim”

Sık sık yaşanan ilginç olaylar ile gündeme gelen Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında yine ilginç bir olay yaşandı. Topal’ın yeni Hanife’si olarak nitelendirilen yeni gelin adayı Öznur hanım, hiç beklenmedik bir atak yaparak hem stüdyodakileri, hem de ekranları başındaki izleyicileri şoke etti. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumu ile hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan izdivaç programına yeni gelin adayı Öznur hanım damga vurdu.

Zuhal Topal’ın en popüler eski gelin adayı Hanife hanıma benzerliği ile dikkat çeken ve yeni Hanife olarak nitelendirilen Öznur hanım, eski gelin adayı Hanife hanım ile aşk yaşamış olan damat adayı Serkan beye talip olarak geldi.

Serkan beye karşı ısrarcı davranışları ile dikkat çeken ve herkesten tepki alan gelin adayı Öznur hanım, çok heyecanlandığından dolayı abartılı hareketler sergilediğini kabul etti ve bunun için özür diledi. Öznur hanım, eski gelin adayı Hanife hanımı taklit ettiği yönünde yapılan eleştirileri ise kabul etmedi.

Öznur hanım, talip olduğu Serkan beyin kendisine “hayır” diyerek reddetmesi durumunda çok üzüleceğini ve ağlayacağını ifade etti. Bununla da kalmayan Öznur hanım, Serkan beye “Al beni gidelim.” diyerek hem stüdyodakileri, hem de ekran başındaki izleyicileri şoke etti.

Serkan bey, henüz Öznur hanıma net bir yanıt vermezken, Öznur hanımı tanıma yoluna devam edeceğini açıkladı. Şimdi gözler, Serkan beyin üzerinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler