Ana SayfaÜnlülerEmma Watson Tartışma Yaratan Pozlarını Anlattı

İlgili Postlar

Emma Watson Tartışma Yaratan Pozlarını Anlattı

Cömert pozları ile oldukça dikkat çeken Emma Watson geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında konu ile ilgili açıklamalar yaptı. Özellikleri feminizm üzerine yapılan tartışmalara değinen Emma Watson, bu konuda eleştirilere katılmadığını söyledi.

Emma Watson Eleştirilmişti!

Vanity Fair Dergisi’ne verdiği seksi pozlar nedeniyle kendilerini feminist olarak tanımlayan kişiler tarafından eleştirilen Emma Watson, yaptığı açıklamalarında göğüslerini göstermesinin feminist olmaması adına bir engel olmadığını söyledi. Feminizmin ne olduğunu ve neyi anlatmak istediğini detaylı bir şekilde anlatan Emma Watson, yaptığı bu açıklamalar sonrasında oldukça destek gördü.

Göğüslerini göstermesinin kendi özgürlüğü ve düşünce sembolü olduğunu söyleyen Emma Watson, kendisine yöneltilen eleştirilere katılmadığını belirtti. Yaptığı bu açıklamaları ile birlikte uzun zamandan beri gündemde yer alan tartışmaların da sonlanmasını sağlayan başarılı isim, feminizmin sanıldığı gibi olmadığını ve aslında çok farklı bir düşünce ve hayat felsefesi olduğunu belirtti.

Feminizm Özgürlüktür!

Kişilerin kendilerinin özgürlüğünü kısıtlayacak herhangi bir şeye karşı başkaldırabileceğini ve bu konuda özgür olduğunu da söyleyen Watson, göğüslerini göstermesi nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilerin hiçbirine katılmadığını tekrar tekrar vurguladı. Özellikle yabancı basında pozların dergide yayınlanmasının ardından ünlü isim oldukça tepki çekmiş ve feministler tarafından hedef haline getirilmişti. Fakat E. Watson tarafından yapılan yeni açıklamalar tüm tartışmalara farklı bir boyut getirdi. Üstelik yayınlanan röportajın telefon televizyon ekranları gösterilmesinin ardından ünlü yabancı isim için pek çok destek mesajı da sosyal medya üzerinden yayınlandı. Yapılan paylaşımların büyük bir bölümünde Emma Watson’a destek verilirken tartışma çok farklı bir hale geldi

Feminist Kimliğiyle Uyuşmadı

Ünlü isim için yapılan eleştirilerin büyük bir bölümünde bugüne kadar sürdürülen kimlik ile yapılanların uyuşmadığı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler