Ana SayfaDedikoduZuhal Topal'dan, Esra Erol'un eski damat adayı Mehmet'e şok teklif!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’dan, Esra Erol’un eski damat adayı Mehmet’e şok teklif!

Esra Erol’un sunduğu izdivaç programında tanınan ve geçtiğimiz hafta programdan ayrılan eski damat adayı Mehmet Güneş, Zuhal Topal’dan teklif aldığını açıkladı. Güneş, sosyal medyadan yaptığı video yayınında Zuhal Topal hakkında şoke eden sözler etti. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz hafta Esra Erol’un sunumu ile ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programından ayrılan Mehmet Güneş, sosyal medya üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Esra Erol’un programında gelin adayı Bahar ile aşk yaşayan Mehmet Güneş, geçtiğimiz hafta Bahar hanımı da alarak programdan ayrılmıştı.

Eski damat adayı Mehmet Güneş, Instagram yaptığı paylaşımda Zuhal Topal’ın programındaki yöneticilerden Aslı isimli bir bayanın sürekli kendisini aradığını ve ”Mehmet Bey Bahar Hanım’ı da alıp bizim programa gelin’ diye teklifte bulunduğu açıklamasını yaptı.

Mehmet Bey, yayınladığı videoda “Bana ‘bize gel  Esra Erol’u kötüle, istediğini söyle. Bu hayatta senin her istediğin olacak’ diye kandırmaya çalışıyorsunuz. Karşınızda çocuk yok. Ben  Esra Erol’dan şerefimle ayrıldım. Beni şerefsiz mi sandınız? Bana para, iş teklif ediyorlar. Beni paranızla satın alamazsınız. Ben sizin parayla satın alıp canlı yayında iftira attırdığınız satılıklardan değilim.” dedi.

Mehmet Güneş’in şoke eden itirafları yaptığı video, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Video, tıklanma rekorları kırıyor.

Mehmet Güneş, geçtiğimiz hafta aşk yaşadığı Bahar hanımı da alıp Esra Erol’un programından ayrılmıştı. Şok iddiaları ile gündeme gelen Mehmet beyin programa dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler