Ana SayfaDedikoduSafiye Soyman gelinlik giydi!

İlgili Postlar

Safiye Soyman gelinlik giydi!

Sevenleri Türkiye’nin en popüler çiftlerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin evlilik haberlerini bekliyordu. Sonunda Safiye Soyman gelinlik, Faik Öztürk de damatlık giydi. Detaylar haberimizde…

17 yıldır birlikte olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti, Uğur Işılak, Pınar Dilşeker, Necdet Kaya, Fatoş Kabasakal ve oyuncu Tatyana Tsvikevic’in katıldığı Malima Düğün ve Davet Salonu’nun açılışına katıldı.

Açılışan gelin arabası ile gelen Soyman ve Öztürk çifti, konuklara büyük bir sürpriz yaptı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk, salondan içeriye gelinlik ve damatlık ile girdi. Çift, önce kendileri için hazırlanmış olan düğün pastasını kesti, ardından en sevilen şarkıları ile konukları eğlendirdi.

Adeta hayallerindeki düğünün provasını yapan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yıllarca beklediği gelinliği giyen ve çok mutlu olan Safiye Soyman, bir tarih vermese bile artık hayat arkadaşı Faik Öztürk ile nikah masasına oturmayı istediğini ifade etti.

Gecede, Soyman ve Öztürk çiftinin ardından Pınar Dilşeker sahneyi devraldı. Birçok ünlü ismin de katıldığı açılışa gelen konuklar, eğlencenin tadını çıkardı.

Safiye Soyman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler