Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Yeniden Biraraya Geldi

İlgili Postlar

Çağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Yeniden Biraraya Geldi

Birbirlerini severek evlenen ve bu evliliklerinden iki erkek çocuğu sahibi olan Çağla Şikel ve Emre Altuğ, geçtiğimiz yıllarda şok bir ayrılık kararı ile evliliklerini sonlandırmışlardı ama ünlü çift Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, oğulları Uzay ve Kuzey için görüşmeye devam ediyorÇağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Yeniden  Biraraya Geldi

OĞULLARI UZAY’IN DOĞUM GÜNÜNDE BİRARAYA GELDİLER

Geçtiğimiz yıllarda sürpriz bir kararla yollarını ayıran ünlü çift   minik oğullarının doğum günü partisinde bir araya geldi. Çağla Şıkel’in Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Uzay 5 yaşına bastı. İkili, önceki gün oğulları Uzay için doğum günü partisi düzenledi. Çiftin annelerinin de hazır bulunduğu partide eğlenceli anlar yaşandı. Altuğ, etkinlikte oğullarının arkadaşlarıyla bol bol oynadı. Doğum gününe Şıkel’in yakın dostu Alişan da katıldı.

Çağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Yeniden  Biraraya Geldi

SOSYAL MEDYA HESABINDA BİRLİKTE PAYLAŞIMLAR YAPTILAR

Oğulları Uzay’ın 5. yaş günü partisi için çok güzel bir organizasyon yapan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ sık sık birlikte poz verdiler. Birlikte oldukları ve keyifli anların yaşandığı kutlamanın fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşan eski eşlerin bu davranışları çok beğenildi.

Çağla Şikel’in sosyal medyadan bazı paylaşımları :Çağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Yeniden  Biraraya Geldi Çağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Tekrardan Biraraya Geldi Çağla Şikel Eski Eşi Emre Altuğ İle Tekrardan Biraraya Geldi

 

ÇAĞLA ŞİKEL “EMRE ALTUĞ İLE AYNI DİZİDE OYNASAK ÇOK KOMİK OLURDU ” DEDİ

‘Her Şey Dahil’ programına geçen hafta veda eden sevilen ikili Çağla Şıkel ve Alişan, nisan ayında diziye başlayacaklarını söyledi. İlker İnanoğlu’yla anlaştıklarını belirten Alişan, “Komedi yapacağız ve sabahlara kadar çalışmayacağız. Makul saatlerde iş yapacağız” dedi. Şıkel ise muhabirlerin “Emre Bey’le aynı dizide oynasanız nasıl olurdu?” sorusuna, “Çok komik olurdu” cevabını verdi.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler