Ana SayfaDizilerZuhal Topal Format Arayışında!

İlgili Postlar

Zuhal Topal Format Arayışında!

Son günlerde evlilik programlarının yayından kalkacağına yönelik iddialar giderek daha fazla dikkat çekmeye başlarken, Zuhal Topal’ın özellikle format değişikliği ile bu yasaklardan kurtulmaya çalışacağı belirtildi.

Özellikle dünkü canlı yayında yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Zuhal Topal, maddi olarak iyi durumda olmayan kişilerin programa başvuru yapabileceğini ve programda evlenme şansı elde edebileceğini duyurdu. Zuhal Topal tarafından yapılan bu açıklamayla programın farklı bir format içerisinde devam edeceği de görülmüş oldu.

Maddi İmkanı Olmayanlar Ekranlarda Evlenecek

Özellikle herkese açık olmayacak programın maddi açıdan yetersiz çiftlerin evlenmesi noktasında katkı sağlayacağı ve bu bakımdan programın bundan sonra sosyal sorumluluk projesi kapsamında daha farklı bir amaç güdebileceği ifade edildi. Zuhal Topal tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte özellikle ekranlara gelen programın farklı bir süreç içerisinde yayın hayatına devam edeceği de öğrenildi.

Türkiye’de yayınlanan kanun hükmünde kararnameler ile birlikte özellikle ekranlarda evlilik amacı taşıyan programlara yönelik ciddi bir takip başlatılmış ve bu programları çeşitli yaptırımların uygulanabileceği belirtilmiştir. Bu açıdan Zuhal Topal başta olmak üzere pek çok farklı evlilik programı sunan sunucular ve yapım ekibi formatlar üzerinde değişikliğe gitme konusunda çalışmalara başladı. Yapılacak bu çalışmalar ile birlikte yeni formatıyla yapımların ne kadar ilgi çekeceği ve yaptırımlardan ne kadar uzak kalacağı da merak ediliyor. Bu bakımdan önümüzdeki günlerden itibaren yeni formatlarıyla yayınlanmaya başlayacak olan evlilik programları için oldukça meraklı bir bekleyiş de bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler