Ana SayfaDizilerTV8 5 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 5 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8 5 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı açıklandı. TV8 5 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı kapsamında özellikle ekranlara gelecek olan Survivor 2017, yeni bölümü oldukça dikkat çekiyor. Yapılan resmi açıklamalara göre saat 20.00 itibariyle başlayacak olan Survivor, yeni bölümleri ile izleyenlerin dikkatini çekecek.

Cuma yayın akışı kapsamında gün Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlayacak. Saat 07.00 itibariyle ekranlara gelecek olan bu programın ardından çizgi film yayınlanacak. Maşa ile Koca Ayı adı verilen çizgi filmin ardından ise ekranlarda komedi videoları ile yer alan Oynat Bakalım yayınlanacak. Saat 09.15 itibariyle özellikle ekranların sevilen programlarından olan Aramızda Kalmasın canlı olarak ekranlara getirilecek.

Gündemdeki magazin olayları ile ilgili genel değerlendirmelerin yapılacağı Aramızda Kalmasın yine en çok izlenen programlardan bir tanesi olacak. Saat 12.30 itibari ile ise ekranlarda Survivor Fırtınası esecek.

TV8 5 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı Survivor Saat Kaçta?

Survivor ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı Survivor Panorama canlı olarak ekranlara gelecek ve yine Survivor izleyenlerin TV8 ekranlarında kilitlenmesini sağlayacak. Bu programın ardından saat 15.30 itibariyle ekranlara moda programı işte benim stilim gelecek. İşte Benim Stilim’de yarışmacılar zevklerini ve beğenilerini ekranlara taşıyacak.

Saat 20.00 itibariyle ise ekranlara Survivor gelecek ve yeni bölümüyle Survivor heyecanı TV8 ekranlarında başlayacak. Survivor sonrasında ise yabancı sinema ekranlara gelecek. Katil Köpek Balığı adlı sinema filminin yayınlanacağı TV8 böylece geceyi film izlemeyi sevenler için ideal bir hale getirecek. TV8 ekranlarında gün sonu ise tekrar bölümleriyle yapılacak. İşte Benim Stilim tekrar, Survivor Panorama tekrar ve Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar bölümleri ile TV8’de 5 Mayıs cuma günkü yayın akışı sonlanacak. Ekranlara gelecek olan bu programlar ile birlikte ekranlarda TV8 yayın akışı da sonlanmış olacak. TV8’de bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor’da özellikle yeni iletişim oyununun oynanacak olması dikkat çekiyor. Ailelerinden uzun zamandan beri uzakta kalan yarışmacılar bu akşamki iletişim yarışını kazanarak aileleriyle canlı görüşme fırsatı elde etmek için mücadele verecek. Bu açıdan bu akşam yayınlanacak Survivor’ın oldukça duygusal anlara sahne olması da bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler