Ana SayfaDünya'Zombi model' evinde ölü bulundu!

İlgili Postlar

‘Zombi model’ evinde ölü bulundu!

‘Zombi model’ evinde ölü bulundu! Bütün vücudu dövme ile kaplı olan, ‘Zombi model’ olarak anılan dünyaca ünlü model Rick Genest, evinde ölü bulundu. Rick Genest, ölümü ile herkesi şoke etti. Rick Genest, neden öldü? Detaylar haberimizde…

Her yeri dövmeli model Rick Genest intihar etti

Vücudunun tüm bölümleri kemik ve organ dövmeleri ile kaplı olan, bu görüntüsü nedeni ile ‘Zombi model’ olarak anılan sıra dışı tarzıyla dikkat çeken ünlü model Rick Genest, evinde ölü bulundu.  Kanada’nın Montreal kentinde yaşayan Rick Genest, intihar etti.

Radyodan duyuruldu

Kanada radyosundan, polisten elde edilen bilgilere dayanılarak dünyaca ünlü model Rick Genest’in intihar ettiği ve evinde ölü halde bulunduğu duyuruldu.

Rick Genest’in intihar ettiğini Lady Gaga da duyurdu

Rick Genest ile yakın arkadaş olan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Genest’in intihar ettiğini duyurdu. Gaga, paylaşımında “Arkadaşım Rick Genest’in intiharı kahredici olmanın da ötesinde. Bu kültürü değiştirmek için daha fazla çaba sarfetmeliyiz, akıl sağlığı konusunu ön plana çıkarmalı ve bu konu hakkında konuşmanın ayıp olduğu algısını silmeliyiz. Eğer acı çekiyorsanız bugün bir arkadaşınız ya da ailenizi arayın. Birbirimizi korumalıyız.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Rick Genest, Lady Gaga’nın 2011 yılında yayınlanan ‘Born This Way’ isimli klibinde de rol almıştı. Rick Genest’in, intihar etmeden önce kendi şarkılarından oluşan bir albüm üzerinde çalıştığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler