Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali'den Sıla-Ahmet Kural Açıklaması!

İlgili Postlar

Ziynet Sali’den Sıla-Ahmet Kural Açıklaması!

Son dönemin en çok konuşulan olaylarından biri şüphesiz Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşananlar oldu! Şarkıcı Sıla, Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Yaşanan olaylar sonrası Sıla ve Ahmet Kural’ın Avukatlarının açıklamalarının ardı arkası kesilmedi…

Sıla Kendi Kendini mi Morarttı?

Ahmet Kural’ın “Hani siz görüşmüyor dunuz?” diyerek çılgına döndüğü iddia edildi…

Beyaz TV kanalında Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan ünlü sunucu Bircan Bali, Oyuncu Ahmet Kural Sıla olayında herkesi şaşırtacak bir iddiada bulundu. Sıla’nın bir erkekle değil ünlü bir kadınla ilişkisi varmış! iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı Ziynet Sali, hakkında çıkan ‘Ahmet Kural-Sıla kavgası onun yüzünden çıktı’ iddiasına yanıt verdi. Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan olay gecesine dair ortaya atılan iddialar arasında Ziynet Sali’nin adı geçti. Olay gecesi Sıla’nın telefonuna Ziynet Sali’den mesajlar geldiği, mesajları gören Ahmet Kural’ın “Hani siz görüşmüyordunuz?” diyerek çılgına döndüğü ileri sürüldü.

Sahnede bayılan Ziynet Sali hastalığını açıkladı

Ziynet Sali’nin Açıklaması!

Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’nın haberine göre; kanaldan içeri girerken görüntülenen ünlü şarkıcı Ziynet Sali, “Sıla ve Ahmet Kural’ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor” sorusuna, “Arkadaşlar saçmalamayın” cevabını vererek oradan uzaklaştı.

Ziynet Sali Kimdir?

Sıla kimdir?

Ahmet Kural kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler