Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali ve Halil Söyletmez 'aşk' iddialarına ne dedi?

İlgili Postlar

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez ‘aşk’ iddialarına ne dedi?

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez haklarında çıkan aşk iddialarına ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. İşte detaylar.

Youtube’da makyaj videolarıyla ile kısa sürede büyük bir ilgi görmeye başlayan Danla Bilic, sosyal medya fenomeni ile bir şarkıcının birlikte olduğunu söylemişti. Danla Bilic iddialarında herhangi bir isim vermezken kısa sürede gündemde Ziynet Sali ve Halil Söyletmez isimleri geçmeye ve ikilinin birlikte olduğu konuşuldu.

Ziynet Sali kimdir?

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez iddiaları yalanladı

Gündemde yer alan konuşmaların ardından Ziynet Sali ve Halil Söyletmez konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Ziynet Sali, Halil Söyletmez ile aşk yaşadığı iddialarının yer aldığı magazin haberlerinden bir görüntü paylaşılırken bu fotoğrafların altında ‘YILIN ŞAKA sı olabilir mi acaba??? Hayal Dünyanıza Hayran Kalmamak elde değil… Bu Komik haberin aslı astarı yoktur arkadaşlar… Tövbe Estagfrllahh… durupdururken… şaştım ve de kaldım’ notunu düştü.

Halil Söyletmez ise şu anda evlilik yolunda çok ciddi bir ilişkisinin olduğunu söyleyerek “Arkadaşlar, malum haber yalan. Evliliğe doğru giden düzenli bir ilişkim var. (Hepiniz biliyorsunuz) Belli ki birilerinin canı sıkılmış. İyi eğlenceler.” yazısını yazdı.

İki ismin paylaşımları ise şöyle;

Halil Söyletmez kimdir?

Danla Bilic kimi ima etti?

Bu iddiaların yalanlanmasının ardından ise Danla Bilic’in kimi ima ettiği merak edilmeye başlandı. Özellikle bugün gündemde yeni isimlerin yer alması da bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler