Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali Ve Erkan Erzurumlu Evlendi..

İlgili Postlar

Ziynet Sali Ve Erkan Erzurumlu Evlendi..

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, birkaç hafta önce Kastamonu’da çıktığı konserde ilk defa evleneceği tarihi hayranarına açıklamıştı. Kendisinden 10 yaş küçük olan gitaristi Erkan Erzurumlu ile bu akşam memleketi olan Girne’de nikah masasına oturan Ziynet Sali’nin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Detaylar Haberimizde..

Ziynet Sali Evlilik Tarihini Duyurdu..

Ziynet Sali Ve Erkan Erzurumlu Evlendi..

Gitarist Erkan Erzurumlu ile hayatını birleştiren Ziynet Sali’nin nikah şahitliğini KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Ersin Tatar’ın yaptığı törene çiftin aileleri ve yakın dostlarının da bulunduğu 150 kişilik davetli katıldı.

Ziynet Sali Kimdir?

Ziynet Sali: “Sevdiğim Adamla Evleniyorum”

Düğüne yasemin çiçekleri ile hazırlanan tema damga vururken, Modacı Cengiz Abazoğlu’nun tasarladığı gelinliği giyen Ziynet Sali “İlk : kez ve sevdiğim adamla evleniyorum” dedi.

İlk dansını Elvis Presley’in Can’t Help Falling in Love şarkısıyla yapan çiçeği burnunda çiftin düğünü Girne’de Merit Royal hotelde gerçekleşirken Kıbrısın belli başlı simalarının yanı sıra Türkiye’den de önemli sayıda davetli katıldı.

Güzel bir tesadüftür ki düğün töreninin gerçekleştiği hotelde Ünlü gelinin bir gün önce de sevenlerine konser vermiş olmasıydı.

En Son Dakika Magazin Haberleri ….Burada!

İşte Çiçeği Burnunda Çiftin Düğün Töreninden Kareler;

Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu evlendi

Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu evlendi

Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu evlendi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler