Ana SayfaDedikoduZeynep Bastık "Güvenliğimden endişe ettim" diyerek konseri yarıda bıraktı

İlgili Postlar

Zeynep Bastık “Güvenliğimden endişe ettim” diyerek konseri yarıda bıraktı

Müzik dünyasının sevilen ismi ve adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Zeynep Bastık, dün akşam Mersin’de verdiği konserde zor anlar yaşadı.  Konserini yarıda kesmek zorunda kalan şarkıcı yaşadığı kötü anları sosyal medya hesabından anlattı.

 

zeynep bastık
zeynep bastık

Dün akşam Mersin Tarsus’ta konser veren Zeynep Bastık konserini yarıda kesmek zorunda kaldı. “Yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri bitirmek zorunda kaldım.” ifadelerine yer verdi. Detayları sizlerle paylaşıyoruz…

 

zeynep bastık
zeynep bastık

29 yaşındaki popçu tüm ikazlara rağmen, ilgili durum devam edince konseri yarıda bırakmak zorunda kaldı. Zeynep Bastık Instagram hesabından hem durumu açıklayıp, hem de isyan etti.  İşte o cümleler:

Dün akşamki konserlerimiz harika başlayıp, belli bir yere kadar da harika devam etti. Fakat gece daha sonra, ikazlarıma rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp, yine suratımı sıyıran ve ciddi yaralanmadan kıl payı kurtulduğum, sahneye atılan şu şişesiyle devam etti. Açıkçası yaralanmaktan korktuğum için ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son üç şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. Bazı kendini bilmezler yüzünden gelen onca kişiye bunu yaşattığım için özür dilerim.

 

zeynep bastık konser
zeynep bastık konser

 

Zeynep Bastık daha sonra  “Gençlerin bu ‘challange’ adı altında eğlenceye döndürdükleri korkunç konser ritüelleri bizim için ciddi tehlike oluşturuyor artık. Bunu hangi duyguyla neden yapıyorsunuz? Aklım almıyor. Bu bir sevgi gösterisi mi? “Sahneden in” deme şekli mi? Bizi stres topu olarak mı görüyor bazıları? Kafamda bir sürü soru.  Çözümü nedir, bilmiyorum. Tekrardan tüm sevenlerimden özür diliyorum. Dün de söylediğim gibi daha makul zamanlarda ve şartlarda görüşmek üzere. Sizi çok seviyorum”  cümlelerine yer verdi.

 

Zeynep Bastık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler