Ana SayfaDedikoduKaan Tangöze Sahnede Zor Anlar Yaşadı!

İlgili Postlar

Kaan Tangöze Sahnede Zor Anlar Yaşadı!

Duman grubu geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.  Bununla birlikte yoğunluk o kadar fazlaydı ki Vokal Kaan Tangöze’nin eşi Kıvılcım Ural tükenen biletler nedeniyle kendisine yer bulamadı.  Ayakta kalan Kıvılcım Ural, durumu eşine belli etmese de morali bir hayli bozuktu.

 

kivilcim ural
kivilcim ural

Kıvılcım Ural Kimdir?

Konser bileti bulamayan Kıvılcım Ural’ın yanı sıra Kaan Tangöze’de konser esnasında oldukça zor anlar yaşadı! Kaan Tangöze şarkı söylediği esnada dengesini kaybederek, arkasında bulunan hoparlörün üzerine düştü. Durumu çok çabuk bir şekilde toparlayan Kaan Tangöze kısa sürede kendisini toparlayarak, şarkı söylemeye devam etti. Binlerce kişinin bulunduğu konserde birçok sevilen şarkı beraber söylendi.

 

kaan tangöze
kaan tangöze

 

Kaan Tangöze Kimdir?

 

Biliyorsunuz ki Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural 4 sene önce nikah masasına oturmuşlardı. O zamandan bu yana ikilinin evliliği güzel bir şekilde devam ediyor. Kıvılcım Ural eşinin konserlerini sıkı takip edip, Kaan Tangöze’yi yalnız bırakmıyor. Bununla birlikte Kaan Tangöze’nin,  Kıvılcım Ural ile evliliğinden İlayda adında bir kızı bulunuyor. Seçkin Piriler ile evliliğinden ise Hakan ve Volkan adında iki erkek çocuğu bulunuyor.

 

Seçkin Piriler Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler